Dagens rett: Kyllinglår med bakt tomat og mozzarella
Gode, ærlige og forføreriske smaker på en og samme tallerken.

Kyllinglår med tomat og mozzarella er så enkel å lage at man strengt talt ikke trenger å tenke noe særlig når man lager den.
Porsjoner: 4.
Ingredienser
Porsjoner: 4.
Ingredienser
- 4 stk grillet kyllinglår
- 4 stk tomat
- 2 stk mozzarella
- 1 pk ruccula
- 3 ss olivenolje
- 2 ts balsamicoeddik
- Slik gjør du
1. Sett stekeovnen på 200 °C. Legg kyllinglårene i en ildfast, smurt form og sett i ovnen i ca. 20 minutter.
2. Kutt toppen av tomatene og skrap ut innholdet. Legg en halv mozzarella i hver tomat. Legges sammen med kyllinglårene når det gjenstår ti minutter av steketiden.
3. Lag dressing ved å blande olivenolje og balsamico. Vask salaten og vend inn dressingen.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no