Dagens rett: Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw

Rett og slett nydelig!

Dagens rett: Kyllingklubber med rabarbraglaze og chilicoleslaw
Publisert Sist oppdatert
Kyllingklubber er den nederste delen av kyllinglåret. Matprat.no foreslår en pensling med hjemmelaget rabarbraglaze. Server med chilicoleslaw, grillede tomater og potetbåter.

Porsjoner: 4

Ingredienser

10 stk kyllingklubbe (nederste delen av kyllinglåret)

Rabarbraglaze:
  • 300 g rabarbra
  • 1 ½ dl sukker
  • 1 dl hvitvin
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ts tørket timian
  • 1 ss honning
  • ½ ts pepper
  • Slik gjør du

    1. Rens rabarbra og skjær den i biter.

    2. Kok opp rabarbrabitene med sukker og hvitvin, og la det koke i ca. 5 minutter uten å røre. Sil av rabarbraen og hell saften tilbake i kjelen.

    3. Tilsett resten av ingrediensene og la koke i 5-10 minutter til en passe tykk glaze. Avkjøl.

    4. Varm kyllingklubbene på grillen i ca. 5 minutter på hver side. Legg dem på fat og pensle med rabarbraglaze.

    Server kyllingklubber med chilicoleslaw og for eksempel grillede tomater og stekte potetbåter.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no