Dagens rett: Kyllinggryte

Sunn og god mat som varmer i kroppen.

Dagens rett: Kyllinggryte
Publisert Sist oppdatert
Prøv denne superraske og enkle kyllinggryten med hermetiske tomater og kikerter. Dette er god hverdagskost!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 4 stk kyllingfilet i strimler
  • ¼ ts finhakket rød chili
  • ¼ ts gurkemeie
  • ¼ ts malt spisskummen
  • salt og pepper
  • 1 ss olivenolje
  • 1 båt hakket hvitløk
  • 2 stk snittet vårløk
  • 1 boks hermetiske tomater
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 100 g frisk spinat eller bladpersille
  • Slik gjør du:

    1. Legg kyllingstrimlene i en bolle med krydder og bland godt. La det gjerne stå og trekke smak en stund.

    2. Varm olivenolje. Stek hakket hvitløk og kyllingstrimlene i 2-3 minutter.

    3. Tilsett tomater og skylte kikerter og la det hele bli gjennomvarmt. Tilsett spinat eller persille og strimlet vårløk helt til slutt. Server med en gang.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no