Dagens rett: Kyllingboller på pasta

Hverdagsretten vi aldri blir lei.

Dagens rett: Kyllingboller på pasta
Publisert Sist oppdatert
Server saftige kyllingboller med pasta og fargerike grønnsaker. Matprat.no gir deg denne raske og smakfulle retten.

Porsjoner: 4

Ingredienser:

Kjøttboller:
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • ½ stk finhakket rød chili
  • 3 båter finhakket hvitløk

  • Lun pastasalat:
  • 250 g pastaskruer
  • 1 bunt frisk, grønn asparges
  • 1 stk rødløk i ringer
  • 1 beger røde cherrytomater
  • 10 stk sorte oliven

  • Slik gjør du

    1. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.

    2. Stek bollene på middels varme i 10-15 minutter. Snu på kjøttbollene under steking.

    3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Forvell asparges i ett minutt, og del den i litt store biter. Bland alle ingrediensene til salaten i en bolle sammen med kyllingkjøttbollene og hell over 2-3 ss urteolje eller pesto.

    Serveres med brød.

    Urteolje

    Fjern grove stilker, og kjør resten av en bunt bladpersille i hurtigmikser med en halv potte basilikum, en ts salt og to båter hvitløk. Spe med ca. 2,5 dl olivenolje til du får den konsistensen du ønsker.