Dagens rett: Kyllingboller på pasta
Hverdagsretten vi aldri blir lei.

Server saftige kyllingboller med pasta og fargerike grønnsaker.
Matprat.no gir deg denne raske og smakfulle retten.
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Kjøttboller:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Kjøttboller:
- 400 g kyllingkjøttdeig
- ½ ts salt
- ½ ts pepper
- ½ stk finhakket rød chili
- 3 båter finhakket hvitløk
-
Lun pastasalat:
- 250 g pastaskruer
- 1 bunt frisk, grønn asparges
- 1 stk rødløk i ringer
- 1 beger røde cherrytomater
- 10 stk sorte oliven
-
Slik gjør du
1. Rør sammen alle ingrediensene til kjøttbollene og lag små boller.
2. Stek bollene på middels varme i 10-15 minutter. Snu på kjøttbollene under steking.
3. Kok pasta etter anvisning på pakken. Forvell asparges i ett minutt, og del den i litt store biter. Bland alle ingrediensene til salaten i en bolle sammen med kyllingkjøttbollene og hell over 2-3 ss urteolje eller pesto.
Serveres med brød.
Urteolje
Fjern grove stilker, og kjør resten av en bunt bladpersille i hurtigmikser med en halv potte basilikum, en ts salt og to båter hvitløk. Spe med ca. 2,5 dl olivenolje til du får den konsistensen du ønsker.