Dagens rett: Høstsuppe med kylling
Nydelig hverdagsmat for mørke høstkvelder.

Når høsten kommer blir det ekstra viktig å kose seg inne. Lag denne deilige suppen fra
matprat.no, sett deg foran peisen og nyt herlig innekos!
Dette er en suppe med mange variasjonsmuligheter. Med utgangspunkt i en god buljong kan du tilsette grønnsaker etter tilgang og fantasi og lage din helt spesielle variant.
Porsjoner: 4
Ingredienser
Dette er en suppe med mange variasjonsmuligheter. Med utgangspunkt i en god buljong kan du tilsette grønnsaker etter tilgang og fantasi og lage din helt spesielle variant.
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 1 l kyllingbuljong (utblandet)
- 4 stk kyllingfilet
- 1 stk gulrot i små biter
- 100 g knollselleri (sellerirot) i små biter
- 1 stk hakket løk
- 100 g grønn squash i terninger
- 100 g aspargesbønner
- 100 g grovrevet grønnkål eller spinat
- 2 ss hakket frisk gressløk
- Slik gjør du
- Kok opp kyllingbuljong og tilsett kylling skåret i passe store suppebiter.
- Kok opp og tilsett de harde grønnsakene. La dem småkoke et par minutter og fortsett deretter å legge i grønnsakene etter hvert som du har stelt dem. Bladgrønnsakene trenger bare så vidt å koke opp, så er de ferdige.
- Dryss over raust med hakket gressløk, og smak til med salt og kvernet pepper.
-