Dagens rett: Fajitas med biffstrimler
Skap litt helg i hverdagen.

Meksikansk mat har forlengst inntatt vårt matbord. Fyll en hvetetortilla med denne blandingen.
Porsjoner: 4
Ingredienser:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
- 300 g biffkjøtt i strimler
- ½ glass syltet jalapeno med kraft
- 1 stk løk
- 1 stk rød paprika
- 1 glass salsa
- 2 ss olje
- 6 stk hvetetortilla
- 1 boks meksikanske bønner
- 1 boks guacamole
- 1 dl lettrømme
- Slik gjør du:
1. Mariner biffstrimlene i jalapenos med kraften i ca. 30 minutter.
2. Sil kraften av kjøttet og brun det i varm stekepanne sammen med strimlet løk og paprika og noen jalapenos i ca. 5 minutter. Rør inn 3 ss salsa i kjøttblandingen.
3. Fyll varme tortillas med kjøttblandingen, guacamole, varme bønner, rømme og litt salsa. Brettes som en konvolutt.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no