Dagens rett: Asiatisk coleslaw
Nydelig til nær sagt alt av kjøtt- og fiskeretter!
Tidsforbruk: under 20 min
Vanskelighetsgrad: middels
Porsjoner: 4
Ingredienser:
500 g grønnkål
1 stk rød paprika
1 ½ dl hakket frisk koriander
2 stk gulrot
2 stk vårløk
1 dl peanøtter
Dressing:
2 ss soyaolje
2 ss eplecidereddik
2 ts raspet frisk ingefær
2 ss soyasaus
1 ss sesamolje
2 ts brunt sukker
Fremgangsmåte:
Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.
Skjær kål i tynne strimler og paprika i små biter. Riv gulrøtter, skjær vårløk i tynne skiver og grovhakk koriander. Hell over dressingen og bland godt. Grovhakk peanøtter og strø på toppen.
Denne salaten smaker nesten enda bedre dagen etter, men vil ta litt farge av soyasausen.
- Dagens rett er levert i samarbeid med Mat.no.
Denne saken ble første gang publisert 07/12 2009, og sist oppdatert 30/04 2017.