Marianne uke 8

Så var det blitt tid for siste kurskveld. Og disse 8 ukene har gått utrolig fort rett og slett. Jeg er ihvertfall fornøyd med resultatet jeg har oppnådd og jeg både merker og ser at det har forsvunnet 7.1 kg.

Publisert Oppdatert
Nå har jeg hatt høstferie en uke og derfor har jeg og kost meg mer enn jeg pleier. Jeg bestemte meg for at målet denne uken kunne ikke være å gå ned i vekt. Men å ikke gå opp.
Vi har ikke så mange uker ferie og de få vi har sammen må vi kunne kose oss litt.
Vi var ute å spiste og reiste litt rundt omkring. Det ble og naturlig nok lite trim siden hele dagene gikk sammen med jentene og mannen.

Den siste kurskvelden vi hadde gikk til å snakke litt sammen, finne ut om vi hadde endret litt tankegang og ikke minst hva satt vi igjen med etter at kurset var over.
De som ville fikk og ta ny fettprosent, men det ble anbefalt at vi ringte om ett par mnd eller stakk innom en mandag på den samme tiden og fikk målt det. Det er greit å ta den med noen mnd mellomrom liksom.

Jeg tror de aller fleste hadde oppnådd det målet de hadde satt seg, og det var en veldig fornøyd gjeng som satt der.
De fleste hadde fått ett nytt syn på ting og ikke minst det at det går opp for mange hvor utrolig usunt vi har levd før og ikke tenkt over det engang.
Det er faktisk litt skremmende når en får tall på ting på den måten. Og de minste lille ting som utgjør så mye. Jeg har vært brusoman f.eks og Cola er jo det beste. Hvis man drikker en halv liter Cola hver dag i ett år vil det utgjøre ett pluss på 10,7 kg og det er mye. Og ikke minst er det mange som drikker en halvliter brus om dagen.

Men mest av alt så er de aller fleste blitt mye mer bevisste på hva de spiser, når de spiser og hvor mye de spiser. Vi har og lært å spise alternativ snacks i forhold til å gasse oss med Chips, sjokolade og lignende.

Jeg har altså gått ned 7.1 kg og er veldig godt fornøyd med det, nå er det bare ett par kg som skal av til så nå har jeg begynt på hold vekten kurs.
Det er en ting å gå ned i løpet av 8 uker, men det er en helt annen ting å holde det etterpå. Så nå skal jeg få hjelp til det.

Jeg er veldig spent på hvordan dette kommer til å gå, da skal jeg veie meg en gang i mnd. Og må tenke på det hver dag i det daglige. Jeg skal klare å holde meg nede med dette nå. Endelig passer jeg mange klær igjen som jeg har måttet pakke vekk og jeg skal ikke pakke de vekk igjen.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning