Marianne uke 7

Nå nærmer det seg slutten og vi har bare en kurskveld igjen. Litt rart å tenke på hvor fort de ukene har gått ja. I kveld var det da nest siste kveld på kurset og mange var spente på om de kom til å nå målet sitt.

Publisert Oppdatert
De aller fleste var nok litt ekstra spente i dag når de kom på kurset. Resultatet i dag forteller ganske mye om hvor en ligger an til å klare målet sitt.
Jeg tror de aller fleste kommer til å nå målet sitt og det er jo kjempebra :)

Først litt om uken som har gått, jeg har ikke trent så masse denne uken som jeg gjorde forrige uke. Rett og slett for jeg har ikke hatt tid til å tenke på det engang. Men 8 trimpoeng hadde jeg ihvertfall og er fornøyd med det.
Jeg har spist bra syns jeg denne uken, og begynner faktisk nå å merke sulfølelse igjen så det er deilig. Det viser at kroppen reagerer på det jeg har gjort de siste ukene.
Det er litt rart da å merke at jeg er sulten, for jeg har ikke gjort det på mangen år så det er en litt merkelig følelse *ler*

Jeg har spist masse god mat ihvertfall denne uken, men veldig lite jeg ikke skulle ha. En dag laget jeg stroganoff av maizena fløten og det var overhode ikke smaksforskjell. Ingen sa noe som helst på det og det var veldig kjekt.

Dagens tema var vitaminer, i utgangspunktet gjennom sunn kost som vi spiser med GR så trenger en ikke tilskudd av vitaminer. Eneste man har behov for en tran for det får en ikke i kosten. Utover det skal en få det en trenger gjennom dagens kost.

Men så er jo ikke alle like flinke til å spise grønnsaker og den slags og da bør vi tilføre vitaminer i tillegg til kosten. Husk at vitaminer er noe kroppen trenger. Og spiser en kun en type mat så får ikke kroppen det den trenger.
Det er noe vi må tenke på enten vi slanker oss eller ei, det er viktig å tilføre det kroppen trenger.

Jeg har kjøpt med en liten bok i Grete Roede butikken som jeg drar med meg overalt. Det er en kaloriguide som er så liten at jeg kan ha den i vesken, og ett flott hjelpemiddel til å komme inn i hva alt har og ikke har av kalorier. Det er og noen oppskrifter i den som har blitt brukt i butikken av meg. Den vil jeg anbefale til dere alle sammen.

Jeg har målt meg annenhver gang og i dag var det tid for måling igjen. Og det var som sist en kjekk opplevelse. Jeg merker det jo veldig godt på klærne, men det er likevel utrolig kjekt å se det svart på hvitt. OG det skal dere og få se :)
Her er det jeg har fått vekk fordelt på plassene jeg har målt.

Hals 8
Overarm 5
Bryst 7
Midje 16
Hofte 10
Ende 10
Lår 5

Totalt 61 cm fordelt på disse 7 plassene :)

Vekten var jeg og godt fornøyd med, jeg hadde tatt av 1.2 kg og dermed endte jeg på 7 kg totalt. Så jeg har oppnådd målet mitt for dette kurset og er superfornøyd :)
Og neste og siste kurskveld er på mandag og jeg venter i spenning.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning