Marianne uke 6

Ja nå var nok en uke gått og nå er det ikke mange uker igjen av kurs en. Litt merkelig egentlig hvor fort disse ukene har gått.

Publisert Oppdatert
Denne uken som har gått syns jeg at jeg har vært kjempeflink, jeg trente masse og spist det jeg skulle. Kanskje spist litt lite i forhold til treningen men ihvertfall gjort så godt jeg kan ja :)

Jeg har gått turer og trent pilates. Gjort situps og trent på ett apparat jeg har her hjemme. 22 trimpoeng kom jeg opp i på en uke og det må da være bra ja.
Men vekten sto akkurat som sist og det var litt nedtur, men sannsyligvis kommer det av treningen + det faktum at jeg er oppblåst som bare det og venter mensen. Så jeg håper på bedre resultat neste mandag.
Men det går jo opp og ned på ett GR kurs og jeg kan ikke ta av like mye hver uke det er helt sikkert. Jeg hadde satt meg mål på 5-10 kg på dette kurset. Nå nærmer jeg meg 6 og det er jo bra da. Jeg har jo fremdeles to veiinger igjen og.

Så på mandag håper jeg inderlig jeg får igjen for det jeg ikke fikk denne gangen.

Vel tema denne gangen var kaloribomber og joda jeg fikk noen sjokk der. En spiseskje majones tilsvarer 220 kcal. Og en spiseskje er ikke mye folkens når man tenker at man fordeler det på ett par tre skiver.

Og for å gå av en liten pose non stop så må man gå en mil. Uff det tar ikke lang tid før en liten pose nonstop er tom eller hva syns dere?

Jeg er ihvertfall blitt mye mer bevisst på hvor utrolig mye kcal det er i ting man bruker til daglig og ikke minst å finne alternativer til de tingene.
Det er mye godt som man kan bruke og som ikke inneholder sjokkerende mengder kcal så jeg får lære med å holde meg til det.

Og feks til snacks en kveld for å kose oss. Når en går på greteroede kurs skal man spise 1100-1200 kcal pr dag. Hvis man har folk f.eks forening så kommer snacksen etter maten.
Hvis man da spiser en pose potetgull så er den 1385 kcal.
Eller så skal vi tro vi er litt sunne (jeg har trodd det ) Så spiser jeg en blanding av nøtter, mandler og rosiner istedenfor potetgullet. Da bli det 1410 kcal på 250 gram.

Eller du kan velge det jeg har begynt å velge nå etter at jeg startet på kurset. 250 g grønnsaker (gulrøtter, blomkålbuketter, stangselleri,kålrot) + dipp av 1/2 dl lettyoghurt og lettrømme = 130 kcal.

Og det er så mye bedre og jo :)

Og som det står på grete roede sine sider. Hva vil du helst ha? Ett kilo honningmelon, eller 50 gram marvepostei?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning