Marianne uke 5

Ja enda en uke er gått og vi har nå tre ganger igjen på kurset. Uken som har gått nå har forsåvidt vært veldig spesiell i slankesammenheng. Jeg har hatt en ryggtur av en annen verden. Og det passer slettes ikke sammen med trening og slanking.

Publisert Oppdatert
Jeg har vært på jobb uten å ta noen tunge løft (lurer på hvor mange trimpoeng jeg kan regne på å bære masse tunge gilde kasser fulle av kjøtt hele dagen) Men poenget var at denne uken har jeg ikke kunnet gjøre det, og det merker jeg. Jeg har kommet hjem fra jobb og satt meg i en stol og reist meg igjen kun når jeg måtte.

Det er og vanskelig å få i meg nok mat når jeg har vondt, jeg sliter ennå med å få i meg nok mat sånn totalt sett i hverdagen og når jeg har vondt mister jeg masse matlyst. Det er egentlig ikke godt i det hele tatt.
Jeg kan og fortelle litt om hvorfor jeg sliter med å få i meg nok mat for mange syns det høres rart ut, det begynte etter svangerskapene mine eller spesielt det siste. Jeg spyr meg gjennom 9 mnd når jeg er gravid og siste svangerskap tok jeg av 17 kg. Jeg spyr og spiser om hverandre i de mnd og kroppen vender seg til å ikke kjenne sult og ikke minst å gå på sparebluss. Det som skjedde etter svangerskapet var at når den hektiske tiden med tre små + en liten valp startet så spiste jeg ikke før langt på dag. Etterhvert utviklet det seg til at jeg kunne spise ett eller ingen måltid til dagen og tenkte ikke over det engang. Om jeg ikke spiser frokost kjenner jeg ikke sult resten av dagen. Så frokost er alfa omega for meg. Men da å gå fra å spise litt til null om dagen og over på å spise mange måltid om dagen, ja den overgangen var enorm for meg.

Men jeg jobber med det og jeg syns jeg er flink og, og det må jo fungere og siden jeg faktisk veier 5,9 kg mindre nå på 5 kurskveld enn jeg gjorde på 1.

Denne kurskvelden som var nå startet med runden som alltid, jeg hadde gått ned 0.4 kg noe som var forventet etter uken som var. Men jeg er fornøyd uansett. 5.9 kg på fire uker, jeg kan jo ikke annet enn å være fornøyd med det.
Vi snakket mye om det med amming, sammen med slankekur og hvor viktig det er å få i seg mer av enkelte ting og ike minst væske da.
Vi snakket og om trening igjen, noe som virkelig er viktig under slanking. Det er viktig å trene samtidig som man slanker seg og det kan ikke sies mange nok ganger.

Kveldens hovedtema var hvor stor kraft psyken har på hva vi spiser. Hvem kjenner seg ikke igjen i : Uff jeg sitter alene ikveld mens mannen er ute eller på jobb, hmm lurer på om det er noe i skapet? Det gjør ihvertfall jeg. Det trenger ikke være snop, men kanskje ett glass brus eller to, kjeks eller noe annet godt.
Og ikke minst det at hjernen vår oppfatter ikke negative ord, noe jeg har vært obs på lenge. Hvis du sier til deg selv når du er å handler nå må jeg IKKE glemme dopapir. Hva glemmer du da? Jo nettopp dopapir. Hvis du derimot sier nå må jeg huske dopapir, ja da husker du det. Og det samme gjelder med slanking og. Når jeg sier nå skal jeg ikke kjøpe sjokolade, ja da har jeg så lyst på sjokolade. Men sier jeg nå skal jeg handle brød og melk og så rett hjem, da er det mye lettere å ikke komme på den sjokoladen.

Men over til noe helt annet, målene mine. Marianne har på 4 uker tatt av 34 cm fordelt på 6 steder på kroppen. Hva syns dere om det? Jeg er ihvertfall storfornøyd. Og jeg skal love dere at det merkes og :)

Og så aller sist så vil jeg komme med ett godt tips til mine medslankere. Sjekk ut Maizena cremefine. Flaskene ser ut sånn som på bildet her, og det er en som kan piskes som krem og ellers til matlaging hvor man ellers har brukt fløte. Og de var veldig gode :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning