Marianne uke 4

Nok en uke har fløyet forbi. Og i dag kom jeg ned på det magiske 60 tallet. Gjett om jeg var glad da :) Uken som har gått har vært full av selskap på den ene og den andre måten, og jeg merker nå at jeg klarer faktisk ikke så masse kake og søtt som jeg gjorde før.

Publisert Oppdatert
Uken som har gått siden sist har vært en travel uke, vi har hatt mange selskaper her, og masse masse kaker. Det har stort sett stått kaker på kjøkkenet hele uken, og det helt uten at Marianne har rørt de. Ja jeg er litt stolt av det skal jeg si dere, for jeg har en stygg uvane av å gå og småspise på denslags.

Litt kaker har jeg hatt i selskapene og det er det som er det magiske ordet. LITT. Det er ikke snakk om at man ikke skal kose seg og spise noe som helst i det hele tatt. Vi har kosemerker som vi kan bruke på litt kos i uken, men hold det til litt. Jeg trenger ikke spise ett stort stykke av alle kakene i ett selskap og være helt stappet for å kose meg, jeg koser meg faktisk med ett bittelite stykke av hver og.
Utover det så skal jeg skrive alt igjen neste uke, for jeg tror jeg spiser for lite igjen. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal putte inn noen av kvotene. Men nå denne uken som har vært har jeg spist druer, å det er så gode druer på denne tiden. Akkurat som snop det jo, men vannvittig mye bedre og ikke minst sunnere :)

Nå er enda en uke gått og vi hadde vår 4 kurskveld.
Vi startet med runden rundt bordet om hvem som hadde tatt av hvor mye og hvordan det gikk med alle sammen. Resultatene varierer litt selvfølgelig men jeg tror nok de fleste stort sett var fornøyde.
I dag fikk vi igjen kroppsanalysen og den sa masse spennende.
Ved svært lavt aktivitetsnivå må jeg spise 1750 kalorier pr dag for å holde en vekt på 71 kg. Det skal jeg jo ikke da og jeg vil og få en ny kroppsanalyse om ett par måneder.

Ellers så sier kroppsanalysen noe om fettprosenten i kroppen, hvor mye den bør senkes for ett helsemessig formål. Jeg bør ned en del i fettprosent og bør trene litt for å oppnå det, nytter ikke masse å spise sunt og ikke trene i det hele tatt.

Den pilatestreningen min jeg hadde så store planer om forrige uke har jeg ikke hatt tid til så det har blitt turene som vanlig, derfor har jeg kjøpt meg staver nå. Det ser inmari teit ut å gå med staver, men det er jo god trening så da får utseende vike. Men jeg tror faktisk at det kan hjelpe veldig godt, har hørt masse gode tips og erfaringer med nettopp staver.

Men vekten min synker og den synker bra. Marianne er faktisk nede på 60 tallet nå, ikke så veldig langt nede på det, men jeg er 69.5 kg nå og det vil si at jeg faktisk har tatt av 5.5 kg på disse 3 ukene. Det er helt utrolig syns jeg, og jeg merker det godt på klær og alt sammen. Og det viser til og med sier de som ikke ser meg så ofte :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning