Marianne uke 3

Temaet denne kvelden var trim og trening. Hvor mye bør man trene og ikke minst spise når man trener for å oppnå best mulig resultat med alt.

Publisert Oppdatert
Det har vært en forholdsvis vanskelig uke dette her, har ikke følt jeg har hatt den kontrollen jeg ville på hva jeg har spist.
Sånn er det når det kommer endel pliktmiddager etter hverandre hvor man får servert mat og er uhøflig om man ikke spiser opp.
Så stort sett hele uken så har jeg hatt kontroll på alt annet enn middagene, men de utgjør en såpass stor del av det daglige kaloriinntaket så mister man kontroll over dem mister man det totalt føler jeg.

Eller så syns jeg uken har gått bra, jeg har fått gått noen turer og fått trimmet meg opp i 9 trimpoeng så det var jeg fornøyd med. Det er litt mer med treningen og når man omregner det i trimpoeng etterpå, da føler man seg veldig flink :) Egentlig litt rart, men det blir ett mål i alt sammen.

Jeg laget pizza i helgen med lettost og karbonadedeig og jeg tror ikke en eneste i familien merket noe som helst forskjell på den og den vanlige jeg normalt lager, Ikke har jeg sagt noe, og det har sannelig ikke de heller *ler*

Det er en ting som slår meg når jeg holder på med slanking og det er at den sunne maten er så himla dyr i forhold til den usunne maten. Det er egentlig veldig merkelig med tanke på all satsing det skal være med å få ned overvekt hos nordmenn. Man oppnår ikke det med de prisene det sunne ligger på.

I kveld var tredje kurskveld da, og jeg kjørte dit med litt sommerfugler i magen, jeg var sikker på at jeg ikke hadde tatt av noe i og med at jeg har hatt så lite kontroll denne uken.
Det var en annerledes start på kvelden i kveld, vi startet med trim. Ergo temaet for kvelden var trim. Noe som er nyttig for alle og enhver. Man trenger ikke gjøre så masse trim for at det skal gi utslag på kroppen. Gå en tur 3 dager i uken f.eks, det viktigste er at man beveger seg.
Noen trener mer enn andre såklart, folk er forskjellige og ikke minst tiden man har til rådighet er forskjellig. Men jeg tror alle var fornøyde med det de klarer å gjennomføre.

Jeg skal begynne å trene pilates nå og det skal bli spennende å se hvordan det utgjør på vekt og ikke minst mål.

Det vi gjorde så på kurset var å ta kroppsanalyse og fettprosent, neste gang får jeg da en oversikt over hvor mye kroppen min er beregnet til å ta av i løpet av kurset, og hvor mye jeg bør spise pr. dag for å holde vekten jeg har i dag.
Det skal bli veldig spennende å se hva den sier. Gleder meg til det, skal ikke så mye til for å gjøre Marianne spent skjønner dere :)

Hvis dere ser på bildet jeg har lagt med her så inneholder de to bildene like mye kalorier. Og det er hvor mye en kan spise og fremdeles gå ned i vekt. Tror ikke mange hadde blitt mett av den med brusen og skolebollen på. Den andre viser hvor mye mat vi kan spise. Er det rart jeg er mett hele tiden?

Men ett resultat hadde jeg denne uken og, hva var det ja. Jeg har tatt av 1.3 kg denne uke og det vil si at jeg har tatt av 4 kg tilsammen på disse to ukene og det er jeg veldig godt fornøyd med.
Jeg målte meg og på 6 forskjellige plasser første kurskveld etter at jeg kom hjem, og måtte måle på ny i går for jeg merker disse kiloene på klærne. 19 cm har forsvunnet tilsammen på kroppen min i løpet av to uker.

Så nå går jeg inn i en ny spennende uke :)

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning