Marianne uke 2

I dag var det tid for ny kurskveld. Og jeg tror nok alle sammen var veldig spente på om den første uken hadde gitt resultat.

Publisert Oppdatert
Dette har vært en veldig forskjellig uke for nesten alle. Noen hadde vært sultne og noen mette. Jeg er da i den kategorien at jeg har spist så masse som ja jeg vet ikke, men føler jeg har spist hele tiden.

Jeg har skrevet opp alt jeg har spist og regnet sammen på kvelden. Andre dag ble jeg flinkere med å regne sammen litt på ettermiddagen og ikke sent på kvelden for jeg manglet en del kalorier på å komme opp i det jeg skulle ha første kvelden.

Vi skal ha rett over 1150 kalorier til dagen, eller ligge deromkring. Det er delt inn i rasjoner som tilsier hvor mye vi skal ha til hvert måltid. Jeg har ikke fått trent så mye som jeg ønsket for jeg har sprunget så masse rundt på alt mulig. Men det er da litt trim det og. Og jeg sitter jo ikke ned på jobb i det hele tatt, bærer tungt og springer rundt så litt må jo det og utgi.

Jeg syns alle rasjonene er bra og stemmer godt med det jeg klarer å få i meg til hvert måltid. Noen føles som litt mye da, men det blir jo en vanesak. Når jeg har hatt lyst på noe snacks på kvelden har jeg spist salat. Og det er utrolig godt med salat sånn i de sene kveldstimer. Og jeg blir utrolig mye lettere i magen når jeg legger meg etter at jeg har spist salat enn når jeg har trykket imeg sjokolade.

Vel det var en veldig spent Marianne som troppet opp for å veie seg. Uff tenkte jeg dette har sikkert ikke godt bra, jeg har sikkert spist for lite. Men tro det eller ei, men sant er det. Vekten stoppet på 72.3 kilo, hvilket vil si at jeg har tatt av 2.7 kg første uken.
Fornøyd jeg, nei det er jeg ikke, jeg er SUPERFORNØYD

Her kan du melde deg på kurs.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning