Marianne uke 1

Det var med litt skrekkblandet fryd at jeg skulle begynne på Grete Roede kurs. Men jeg kom fram til at går det ikke nå går det aldri. Når jeg skal legge ut her uke for uke hvordan det går, så kan det ikke skorte på motivasjonen ihvertfall.

Publisert Oppdatert
Navn: Marianne. Alder: 30 år. Startvekt: 75 kg. Trivselsvekt/mål: Rundt 60 kg. For øvrig: Jeg ønsker å komme meg ned i en vekt jeg trives med, og slippe å sy ut bunaden min ;)

Første kurskveld

Mandag 23 august ankom og da var det første kurskveld. Jeg reiste innover med litt merkelig følelse i magen at nå er det igang for fullt.
Vi var en stor gjeng som satt der og gledet oss til å komme igang. Noen var viderekomne, men de aller fleste var som meg og skulle ha bok 1.
Det var en koselig gjeng med damer og veldig god stemning, jeg tror nok vi skal få det kjekt sammen framover og virkelig backe hverandre opp når noen trenger det.

Når vi ankom ble vi møtt av kurslederen som startet kvelden med litt generell info om Grete Roede kursene og deres historie. Så ble det delt ut mye nyttig informasjon som ble gjennomgått. Blant annet en skildring av hvor mye mat en kan spise på en dag ved å spise sunt, i forhold til å spise usunt. Det var faktsik litt skremmende å se hvor mye kalorier det er i den maten vi vanligvis trykker i oss.

Så var det gjennomgang av bøkene, og innføring i trimpoeng, kosemerker og hvordan vi skal telle og skrive ned kaloriene vi spiser. Og ikke minst hvor viktig det er å føre opp hva en spiser for å rett og slett spise nok. Mange som slanker seg tenker at nei det kan jeg ikke ha for jeg slanker meg jo, og ender opp med å spise for lite sånn at de setter kroppen helt på sparebluss.

Boken vi skal bruke inneholder utrolig mange nydelige oppskrifter, jeg ble litt sulten av å sitte å se på de når vi bladde gjennom boken. Og middagsmaten framover er nok sikret der ja. Nå skal oppskriftene følges til punkt og prikke

Så på slutten av kvelden ble vi veid og akkurat i dag var ikke det kjekt, men senere er det kveldens høydepunkt fortalte de viderekomne oss nye. 75 kg stoppet det på i dag.

Så nå skal jeg måle meg og begynne å veie litt skiver og litt pålegg så jeg har ett utgangspunkt i morgen tidlig før jeg går på jobb. Jeg skal og skrive ned hver minste ting jeg spiser og få full kontroll over dette her nå. Og jeg gleder meg masse til det.

HER kan du finne kurs som passer for deg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning