Månedshoroskop: Februar

Publisert Oppdatert

Væren


Februar begynner med at din regjerende planet Mars beveger seg direkte, noe som indikerer at en lang og vanskelig periode knyttet til reise, utdanning eller kommunikasjon er i ferd med å løse seg. Dette er konkret knyttet til din hjem- og familiesituasjon. Du har i alle fall lært det som læres kan, nå er det viktig å bruke dette positivt til å se fremover.

Det ser ut til at det er en nylig endring på jobben som gjør at mange ambisiøse mennesker kjemper om makt, og det er viktig at du fokuserer på din rolle i dette. Det er den samme gamle historien, men det som kreves nå er nye løsninger. Bitene vil falle på plass i mars, og du må samle dine allierte og dine argumenter i forkant for å håndtere dette best mulig. Å balansere dine yrkesmessige behov med familiens behov vil kreve stor selvkontroll.

Rundt 7. Februar vil dine initiativ og idéer bli lagt merke til, så nøl ikke med å ta styringen, spesielt innenfor områder som læring og reising.Tyren


Venus og Jupiters plassering i begynnelsen av måneden har en sterk positiv innvirkning på flere områder i ditt liv. Det er muligheter for stort hell og suksess i kjærligheten, spesielt i forhold til kulturpersonligheter eller personer fra utlandet. Det er en perfekt tid for å reise, både i forretninger og privat. Og det er også en utmerket tid for å øke selvfølelsen gjennom å ta utdannelse eller kurs. Å reise sammen med flere er å anbefale, spesielt sammen med andre kreative mennesker.

Solformørkelsen den 7. februar igangsetter langsiktige karrieretrender hvor du ønsker å fokusere på å arbeide kreativt, både økologisk og idealistisk. Dette er tiden hvor store trender i samfunnet sammenfaller med dine interesser, karriere og mål, og kanskje gir dette deg en ny mulighet til å gå nye veier. Det er penger å hente på ideer og kommunikasjon.

Ikke alt knyttet til din karriere er klart. Det finnes tanker og drømmer, men spørsmålet om dette bare er drømmer eller om det vil bli realisert gjenstår å se. Det kan være lurt å avvente litt, kanskje er det ikke før i slutten av februar eller begynnelsen av mars at du vil se tydeligere hvilken retning karrieren din går i.


Tvillingene


Din regjerende planet Merkurs bevegelser i begynnelsen av februar tilsier at du for tiden tenker hardt på en drøm eller visjon, og du lurer på om denne kan realiseres eller ikke. Når Merkur snur og går direkte den 19. februar burde du ha den informasjonen du behøver for å fortsette med denne drømmen. Dette kan være knyttet til et kreativt prosjekt, kanskje har det noe med musikk, film eller reklame å gjøre - eller kanskje med en reise utenlands, spesielt dersom du har en spirituell agenda.

Noe fint skjer i februar, nemlig at du blir kjent med en veldig hyggelig person eller gruppe, hvilket er akkurat hva du trenger for å få prøvd ut tankene og ideene dine. Du vil ha visjonen og menneskene med deg, men det er fremdeles svært viktig at du beholder bena godt plantet på jorden dersom du ønsker å oppnå noe konkret. Du behøver å sikre økonomisk støtte for dine planer, og dersom du klarer dette vil du kunne få til noe betydelig fra slutten av februar og begynnelsen av mars. Dette er tiden for å sikre deg støtte fra gode venner.

Dette er også en fin måned for vinterferie, særlig med en gruppe. Du kan for eksempel dra til et sted du virkelig er glad i tidlig i februar, og deretter gjøre noe sammen med venner i slutten av måneden. Hvis du gir fantasiene dine rom for å utvikle seg, er alle muligheter åpne.

Se de andre stjernetegnene på de neste sidene.

Krepsen


I denne perioden vil du møte mange situasjoner som utfordrer deg gjennom at andre spiller på makten sin. Ikke undervurder handlingene fra disse. Vit nøyaktig hva du er villig til å akseptere, slik at du kan trekke deg ut fra konfrontasjoner uten store følger. Dropp mennesker som ikke gir deg hva du forventer og behøver, og velg heller pålitelige og samtidig mektige relasjoner som du kan stole på. Det er store muligheter for vekst.

Som en person som er styrt av månen, vil du sannsynligvis bli påvirket av solformørkelsen den 7. Februar. Du vil bli oppmerksom på omstendigheter som kan påvirke både din følelsesmessige og økonomiske stabilitet. Av og til kan det føles som om dine midler er i hendene på guder, og kanskje er den riktige holdningen bare å slappe av og se hva som skjer. Du bør ikke la fantasien din spille deg et puss.

Måneformørkelsen den 21. Februar gjør at du fokuserer mye krefter på reise og kommunikasjon. Dette er tidspunktet hvor du kan ta med deg de store trendene for 2008 i dine avgjørelser, spesielt i forbindelse med studier og skriving. Hvis du gjør som du skal, er en forfremmelse på trappene, og det vil til og med komme en sjenerøs økonomisk utvikling for deg.Løven


Formørkelsen den 7. Februar vil ha en påvirkning på dine forhold og relasjoner, og vekker opp gamle drømmer og lengsler som du har hatt i mange år. Tankene dine er forført av en visjon knyttet til en bestemt person eller gruppe, og det er et fokus (selv om det er ganske sløret) på ny informasjon fra gamle venner. Når du sitter på denne informasjonen lurer du på hvordan det vil gå med en kjærlighetsdrøm som du har hatt. I denne perioden vil det fungere bra med åndelighet og idealistiske kontakter med grupper. Håp knyttet til uoppnåelige kjærlighetsforhold burde sannsynligvis bli ignorert.

Rundt 19. Februar vil det skje ting, og du vil føle deg sterkere. Du er i ferd med å finne ditt rette "jeg", og henter frem de latente kreftene som ligger her. Selv om du er smertelig klar over dine økonomiske begrensninger, tenker du stadig mer på en endring av dine arbeidsforhold og jobbsituasjon. Dersom du klarer å legge mer kraft bak dine tanker vil du oppnå en større tilfredshet.

I dette tidsrommet opplever du også en hyggelig utvikling i ditt sosiale liv, hvor mange svært hyggelige og eksotiske mennesker og grupper ønsker din deltakelse i sosiale aktiviteter. Det er store muligheter for å dra til spesielle steder med spesielle mennesker.Jomfruen


Din regjerende planet Merkurs bevegelser tilsier at du i begynnelsen av måneden er svært opptatt av en rekke tanker knyttet til ditt daglige arbeidsliv. På den ene siden er dette tiden for å mobilisere drømmene og fantasiene dine på jobben, og samle kreftene sammen med idealistiske mennesker som har en tydelig visjon om hvordan tingene bør være. På den annen side er det mange urealistiske og umulige ideer som svirrer rundt. Det er i det minste en svært spennende periode på jobb, spesielt hvis du henger deg på alternative forslag fra alternative mennesker - og kanskje i sammenheng med internasjonale grupper. Mot slutten av måneden blir du kjent med en svært vennlig person eller gruppe, og sammen vil dere gjøre fine ting som hjelper og inspirerer andre. Måneformørkelsen den 21. Februar faller i ditt tegn, og aktiverer sterke trender som har hatt stor betydning i selve dagliglivet ditt i det siste. Dette er tiden for å komme over tanker om dine evner til å sette agenda, og jobbe sammen med andre på en kraftfull og fokusert måte. Det er nå du skal fokusere kreativt, og ta et oppgjør med temaer i et partnerskap som trenger grundig analyse.

Se de andre stjernetegnene på de neste sidene.Vekten


Din regjerende planet Venus beveger seg i en posisjon som er tilknyttet barn og familie. Dette er svært heldig for hjem- og familiesituasjonen, og en god tid for fornuftige investeringer og utvikling. Faktisk ser det ut til at du er i en stor endringsprosess på hjemmefronten, som på lang sikt kan bidra til å gi en ny giv til dine emosjonelle relasjoner. Den 17. Februar beveger Venus seg inn i vannmannen, og bringer glede, både i forhold til barn og kjærlighetsliv.

Dersom du leter etter romantikk, vil du snart finne en som har ventet på deg. Dette er en god tid for selskapeligheter, reiser og kjærlighet. Det kan fortone seg som om livet ditt er som en drøm for tiden, men husk at etter drømmen kommer virkeligheten. Ha det så festlig som mulig med barn og dine kjære, og sats på dine kreative drømmer.

Selv om du kan leve et bekymringsløst liv når du ikke er på jobb, legger jobben beslag på mye av tiden din mot slutten av måneden. Det er spesifikke utfordringer du må håndtere, og dette kan medføre en endring av vaner som også kan påvirke familielivet. Det er en god tanke å akseptere enkelte begrensninger i ukene som kommer.Skorpionen


Det vil være et sterkt fokus og mye aktivitet i familielivet ditt i tiden som kommer. Det har vært en periode med mer eller mindre kaos, og igjen blir du konfrontert med en manglende evne til å demme opp for kaoset. Familiemedlemmer har en rekke ulike idéer og drømmer, men vil de resultere i noe konkret?

Du er for tiden i ferd med å fullføre en prosess du har hatt rundt indre emosjonelle tanker knyttet til privatlivet. Det er en følelsesladd periode, men du begynner å bli litt lei av presset. I februar vil du uansett ha en fornemmelse av akkurat hva du ønsker og hvor du skal, selv om du vet at en endring kun kan skje gjennom konfrontasjon - og konfrontasjoner vil det bli tidlig i mars måned.

Du merker deg nye trender knyttet til utdanning, kommunikasjon og reise, og rundt måneformørkelsen den 21. februar er du tydelig klar over begrensninger som ikke bare knytter seg til disse elementene, men også ditt sosiale liv. Dette er en ny og veldig avgjørende tid for deg. Plutselig merker du at du har et tydelig mål som du virkelig ønsker å nå. La ingen stå i veien for deg.Skytten


Måneden begynner veldig heldig for deg i forhold til dine personlige ressurser. Dette er en periode hvor ekstra penger kan komme din vei, kanskje gjennom en lønnsøkning eller rett og slett en god porsjon flaks. Med økonomien som ser god ut, kan du vurdere å gjøre noe spesielt for familien, eller kanskje utvide jobbhorisonten din og vurdere nye spennende steder å jobbe.

Å omgås andre kan være ganske slitsomt i begynnelsen av måneden. De rundt deg kan ha mange tanker og drømmer, men du føler at du har hørt samme leksen tidligere. Uansett er det lurt av deg å ikke si dette for høyt, og heller se hva som kommer ut av de ulike forslagene. Det er uansett en god tid for å skape nettverk og nytenking, spesielt dersom dette innebærer grupper av mennesker med et alternativt syn på ting.

Ved måneformørkelsen den 21. februar flytter fokuset seg mot hjem og familie, og mot enkelte utfordringer på jobben din som har innvirkning på familielivet ditt. Det går opp for deg at større endringer på jobben faktisk også kan virke inn på hjemmesituasjonen. Det er svært viktig at du i denne perioden klarer å fokusere både på jobben og hjemme for å sikre langsiktige og gode relasjoner begge stedene.

Se de andre stjernetegnene på de neste sidene.

Steinbukken


Du starter februar med en sjelden ny gjest i ditt stjernetegn, nemlig Pluto. I denne perioden vil du kunne oppleve at du får nye perspektiv på ting, og du kan virkelig komme deg et stykke videre dersom du har et åpent sinn. Alt går din vei når måneden starter, og det er ingen begrensninger i støtte og kjærlig bistand fra dine nærmeste. Dette kan være en sterk utviklingsfase for deg, både med tanke på karriere og utdanning.

Dette skaper også nye muligheter for deg på det økonomiske området, og i noen små øyeblikk tillater du deg selv å drømme. Du er virkelig ikke forført av materialistiske drømmer, men du har i de senere årene blitt mer opptatt av menneskelige verdier. Dette er også hvor dine ressurser nå ligger. Likevel, la deg ikke bli fanget av håp og fantasier som andre frister deg med, vent og se på konkrete resultater.

I slutten av måneden vil du oppleve problemer knyttet til kommunikasjon, og usikkerhet du har knyttet til hvor kunnskapsrik du er. Det ser ut til at du må kaste deg inn i noe du ikke er helt sikker på om du er godt nok forberedt til. Men som alltid vil du mestre endringene, det er læring gjennom handling.Vannmannen


I begynnelsen av måneden har du en god følelse av å være i ferd med å realisere ditt potensial. I den senere tid har du snarere følt deg usikker på veivalgene du har tatt, det har vært vanskelig å se den riktige veien, men dette endrer seg altså nå. Det er viktig at du nå lar dine drømmer og idealer lede deg, men samtidig være jordnær. Begynn ikke å bygge luftslott nå.

Mot midten og slutten av måneden merker du at du har sterk støtte av alle de nærmeste rundt deg. Du nyter virkelig deres selskap. Det er så mye å snakke om, drømme om og eksperimentere med.

Til tross for en svært travel sosial agenda er det i ditt indre at du merker energiene som mest - det er i ditt indre følelsesliv at endringene virkelig er merkbare. Du utvikler nye og sterke egenskaper for å avdekke ditt indre emosjonelle og åndelige liv, og til syvende og sist kan disse nye egenskapene også bli en inntektskilde for deg.FiskeneFebruar begynner med mye glede i ditt sosiale liv. En attraktiv og ambisiøs person ønsker å være sammen med deg, og omgangen med venner kan til og med ha romantiske undertoner i denne perioden. Penger er tilgjengelig, og du har støtte fra innflytelsesrike personer.

Uansett er signalene og retningen vanskelige å tolke i månedene som kommer, ikke minst fordi mange mennesker lover ting som de ikke helt har oversikten om de er i stand til å holde. Det vil bli mange diskusjoner før du vet hvor du har alle. I mellomtiden bør du holde bena godt plantet på jorda.

Mot slutten av måneden vil det være et sterkt fokus på forhold, både personlig og yrkesmessig. Det er ingen tvil om at det vil være vanskeligheter og endringer i denne perioden, og det er opp til deg å ta utfordringene på alvor og sikre at tingene går din vei. Dette er en god periode for å ta vare på gode venner, i en tid der det har vært mye aktivitet og nye relasjoner.

Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no


Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning