Månedens forumbruker: Ninakanin!

Ninakanin hoppet på kaninvis inn i forumet med et brak. Nå, to år etter, har hun roet seg mye, men er fortsatt den sprudlende jenta vi kjenner henne som.

Publisert Oppdatert
Få brukere har opplevd så mye liv og røre rundt seg som det Ninakanin har gjort. Totalt uten blygsel for å vise hvem hun er har hun vært i Kvinneguidens forum i litt over 2 år. Nå har hun lyst til å ta et oppgjør med alle som har ment noe om henne, og fortelle hun oss hvem hun egentlig er!

- Det første man kan si om meg, at jeg ikke alltid vet hvem jeg er, haha! Men jeg finner stadig ut av ting. Slik som før trodde jeg at jeg hatet sennep og å gå på ski. Det viser seg at jeg elsker begge deler! Så jeg tror at hvis man spør "hvem jeg er", så tar det vel hele livet å finne ut.. Jeg er iallefall alltid glad, spretter rundt og fjaser og fjoller, forteller historier og holder hodet høyt oppe i min sedvanlige positivitet! Hender jo at jeg faller sammen og blir deppings, men det er ofte i forbindelse med at jeg har glemt matpakka eller at det er mørkt ute..

Mange har sikkert fått med seg at Ninakanin ofte opererer i tospann. Bestevenninnen Sniglå får æren for å ha presentert forumet for kaninen. Først som gjest, og senere som registrert.

- Det kommer kanskje ikke som en overaskelse at jeg var et ivrig forumtroll den gang. Men jeg visste selvsagt ikke at det var det jeg var, og iallefall ikke at det het "forumtroll". Men etterhvert så jeg kulturen og varmen her inne, og da var det gjort.. Jeg registrerte meg, og la trollingen igjen ved døra.

Åpen og ærlig på godt og vondt

Ninakanins dagbok har vært en av de mest populære, med nesten 4000 svar og 100 000 visninger. At man får både positive og negative reaksjoner når man stikker nesa fram, er Ninakanin veldig klar over.

- Jeg har alltid vært veldig åpen i dagboken min, og til tider fått mye pepper for det. Allikevel syns jeg det beste med KG er at det rundt omkring i dette landet her sitter kvinner (og mann) som "kjenner" meg og mitt. Jeg har liksom noen å fortelle både gøye og triste ting til.. Slik som nå så har jeg en liten heia-gjeng som venter spent på at jeg skal få en ring på fingeren! Det er KG i et nøtteskall for meg, som alltid har vært en ivrig dagbokskriver..

Selv om det kanskje er vanskelig å tro, så har Ninakanin noen hemmeligheter hun ikke skriver om i dagboken eller i forumet for øvrig.

- Jeg sier jo det meste i dagboken, så at jeg egentlig er ganske hemmelighetsfull kommer kanskje som et sjokk på folk? Her inne deler jeg alt fra fargen på trusa til hva jeg tenkte i går, hva jeg føler om alt fra min kjære til krigen i Irak. Det lurer folk til å tro at jeg sier ALT, virker det som. Så en ting ingen ville trodd om meg må være at egentlig, så sier jeg ingenting. Jeg sier mye om hva som skjer rundt meg, men lite om hvem jeg er..

Ninakanin snakker gjerne før hun har tenkt hele tankerekken ferdig, og er høyt og lavt. Da hun ble spurt om å få lest opp dagboken sin på radio tok hun utfordringen på strak arm. Men hvordan er Ninakanin i det virkelige liv?

- Hva sprell og humør angår, så likner jeg absolutt meg selv! Der kan man knapt merke forskjell. Jeg snakker ofte før jeg tenker i virkeligheten også, men er kanskje litt raskere på labben til å beklage i virkeligheten enn her inne.. Noen av vennene mine vet at jeg er her inne, men ikke alle. De fleste vet nok ikke hva det dreier seg om, men noen få er nok kanskje inne her og leser av og til..

Fra fest til familie

Ninakanin er glad i dyr. Faktisk så mye at hun nærmest har anlagt dyrehage hjemme. Studieplanene er foreløpig lagt på is, og festingen er roet ned. Nå er det samboeren M som står i fokus.

- Da jeg traff M var jeg låst i en hverdag med forventningspress og "trygge rammer", og var veldig ulykkelig uten å se det selv.. Nå har jeg det fantastisk, hver dag deler jeg med min beste venn og elsker, forteller hun.

- Tidligere besto livet mitt stort sett i å bekymre meg for fremtiden. Jeg var utrolig stresset en periode, og trengte litt hjelp til å få rydde opp i rotete tanker og selvpålagt press om å "være best". Nå tenker jeg ikke så mye på fremtiden, annet enn at en dvergdachs hadde passet utrolig godt til gordon setteren min, og det må da gå an å få laget noen barn en gang.. Ja, og så har meg og M funnet oss en tomt, så et hus må vi jo få til!

Mange av oss har flirt godt av de mange krumspringene som er beskrevet i Ninakanins dagbok. Men hva er egentlig det aller morsomste hun har opplevd?

- Åh fytti det aner jeg ikke!! Det hender jeg leser gjennom dagboken min og må le høyt over ting jeg hadde glemt.. For det skjer mye morsomt i livet mitt, stort sett hele tiden faktisk! Alle episodene der jeg har trynet er jo gøyale, eller når jeg spurte en kunde på jobb engang om han ville ha en "balle" til kaffen. Han takket selvsagt høflig nei, sier Ninakanin.

Store og små drømmer

Ninakanin er en drømmer. Hvem husker vel ikke "hus-tråden", en tråd som begynte med kaninens drøm om et småbruk på landet, og som endte med diverse avsporinger og mindre hyggelige kommentarer. Men den største drømmen akkurat nå, ved siden av å bygge hus på den kjøpte tomten, er ganske beskjeden.

- En fin drøm må være å få sitte på trappa en varm og solrik vårdag med M, ha rynker og grått hår, og le av den gangen vi gikk på byen sammen og drakk Tequila før vi så Jim Carrey på kino og sølte popcorn utover hele gulvet og lo så vi grein i 1,5 time. Da vet jeg at alt annet har gått fint på veien, om jeg kommer dit.

Oppmerksomhet har aldri vært uønsket fra Ninakanins side, men hun innrømmer at det ikke bare har vært en dans på roser å være den som stikker seg frem, både i det virkelige livet og i Kvinneguidens forum. Men å endre noe, det ville hun definitivt ikke gjort.

- Endre noe? Nei aldri! Man er den man er på grunnlag av det man har gjort. Hvis jeg skulle ville endre noe i fortiden betyr det egentlig å ville endre meg selv.. Og en ting er sikkert, uansett hvor vinglete jeg er om de fleste emner:

Jeg liker meg sånn jeg er, jeg!

Med alle feil, mangler, sprell og problemer! For helt ærlig folkens.. Ingen er perfekt. Selv ikke Kaniner!

i_224446

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning