Månedens forumbruker: Kitekatt!

Kitekatt snudde planene sine på hodet og fikk mann og barn. - Skummelt å bli voksen, sier månedens forumbruker.

Publisert Oppdatert
Kitekatt har skjønt at hun nå har blitt voksen når alle andre på byen virker å være ti år yngre enn henne;

- Å bli mamma skjedde sånn sett i grevens tid, da det var omtrent på det tidspunktet jeg mistet stamstedet mitt, forklarer hun.

Mannen fant Kvinneguiden

Kitekatt er en voksen jente på 31 år, hun er Egils kone og Daniels på 2,5 års mamma. Hun fant ikke Kvinneguiden selv, det var det nemlig mannen hennes som gjorde når han stilte et spørsmål på bryllupsforumet om hvor han skulle fri til Kitekatt.

- Han fikk bra svar og frieriet foregikk etter råd fra jentene på Klosteret Restaurant den 2 september 2005. Jeg fikk selvfølgelig lirket dette ut av han, og ble fort fast inventar på bryllupsforumet der jeg planla over en lav sko og hang meg opp i innbydelser og serviettfarger. Etter jeg var vel gift den 20 mai 2006, fant jeg veien inn til velværeforumet da jeg så skikkelig sliten og gusten ut etter å ha blitt vekket av sønnen hver natt i 1,5 år. Jeg fikk totalt fnatt når jeg så meg selv i speilet, forklarer Kitekatt. Hun bestemte seg dermed for å ta bedre vare på seg selv og sette seg inn i riktig hudpleie. Hun fikk mange gode tips fra forumet og mener selv at hun nå er blitt en skikkelig jåle!

- Det beste med Kvinneguiden synes jeg er at jeg kan spørre og grave og mase om absolutt alt...og mase om "teite" ting uten at folk blir nevneverdige oppgitte og sure på meg. Blir de det, surfer jeg bare rundt på noe annet en stund. Men det verste med Kvinneguiden er at jeg har brukt fryktelig mye penger på hudpleie og sminkeprodukter fordi jeg får så alt for mange gode tips der inne, spøker hun.

Liker guttevenner

Kitekatt har siden hun flyttet hjemmefra som 18-åring vært urban Oslobyjente og skulle aldri flytte fra sentrum. Hun bor nå i et gammelt hus rett ved en åker på Blaker i Sørum kommune med mann og barn, selv om dette aldri var planen i utgangspunktet. Men hun stortrives i kone- og mammarollen.

- Det var riktignok hell i uhell at jeg ble gravid, men det er fortsatt det beste som har hendt meg! Jeg var også ganske lei av å feste hele tiden, og nå setter jeg mer pris på å kose seg med familien min og heller ta en skikkelig fest innimellom. Hvem skulle vel trodd det?

Når Kitekatt var liten skulle hun enten bli forfatter som sin far, eller arkitekt som sin farfar. Til tross for den gangen et stort skrive- og tegnetalent, havnet hun på tømrerlinja som skolelei 15-åring. Hun mener selv at det kanskje kan henge på greip, da Kitekatt alltid har vært litt guttejente og hatt flere guttevenner enn venninner.

- Gutter er ofte så mye enklere å ha med å gjøre enn jenter. Jeg hater baksnakking, smisking, maktsyke og slike dillete ting som fort kan oppstå i kvinnedominerte miljøer. Jeg havner stadig i arbeidsmiljøer der det er overvekt av mannfolk, forteller Kitekat.

Hun fullførte nesten utdannelsen, men sluttet på grunn av støvallergi, senere jobbet hun elleve år innen kontor/administrasjon, slik hun hadde sverget hun aldri skulle, før hun endte opp som rekrutteringskonsulent i et stort bemanningsselskap.

- Der trives jeg godt da jeg får ha masse med mennesker å gjøre og samtidig føler jeg at jeg gjør noe nyttig for andre.

Øl, vin, sommer og venner

Kitekatt elsker god mat og drikke. Høyt oppe på listen kommer indisk mat, grillmat, en god gammeldags Bighorn biff, og ellers alt med hvitløk i.

- En iskald pils er også en høydare på en varm sommerdag, sier hun.

Det koseligste hun vet er å kose seg spontant med gode venner, drikke vin i parken, på stranda, dra på hyttetur eller at det bare blir en kjempehyggelig kveld med gode venner på en på bar eller i hagen. Helst når det ikke er planlagt og gjengen bare finner hverandre.

- Egentlig, så lenge det inkluderer venner, spontanitet, øl/vin og sommer er jeg meget fornøyd, sier hun.

Kitekatt forteller at hun er avhengig av bøker og musikk.

- Jeg bedrev tidligere musikkterror på nachspiel, da jeg skulle høre på ALL musikken jeg liker, og tvinge den på andre, og rev ut cd-plater så de lå utover hele stuegulvet, mens jeg samtidig forsøkte å drikke alle vennene mine under bordet. Innimellom lyktes jeg også!

31 -åringen kan ikke fordra listepop, boyband, klysegutter og "sjekkesteder", men hun elsker Nick Cave, Pixies, Theatre of Tragedy, Pulp, Placebo, Ramstein, Depeche Mode og David Bowie som noen få eksempler.

- Jeg gråt da uteplasssen 'So What' stengte og jeg sliter fortsatt med å finne et sted med bra nok musikk, muligheten til å danse - det vil si, sprette euforisk og rund i kantene på dansegulvet uten å tenke på om jeg driter meg ut, med likesinnede hyggelige mennesker - i min egen aldersgruppe!

Gode minner

Kitekatts beste ungdomssminne er somrene på hytta til hennes beste venninne i Telemark, da de var fjortiser og hadde skikkelig draget på gutta.

- Sol og sommer, bakpå mopeder og en fryktelig eksponering på badestranda! Hytta hadde ikke dusjmuligheter, så her snakker vi shampo, såpe, hårkurer og lignende, på svabergene. Selvfølgelig toppløse midt i bedehusland, så båtene lå og duppet fulle av unge siklende gutter ti meter unna strandkanten, det var tider det, smiler Kitekatt.

Jorda rundt

Fremtidsutsiktene til Kitekatt handler om oppussing av huset, bedre lønn, reising med venner og familie, bedre utdannelse, men jobb i samme bransje. Hvis Kitekatt plutselig hadde blitt millionær, skulle hun først ha nedbetalt all gjeld, shoppet ellevilt, satt av penger til sønnen sin, bestevenninnen sin og mamman sin.

- Jeg ville tatt lappen, kjøpt et fetere hus enn vi har nå, helst på Ljan i Oslo der farmor og farfar hadde hus, og så ville jeg reist på drømmeferien med mannen og sønnen sin. Kanskje jorda rundt, avslutter Kitekatt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning