Månedens forumbruker: Hu i Svingen!

Hu i Svingen er i motsetning til hva mange skulle tro faktisk ganske ordentlig, og ikke så kynisk som hun kanskje fremstår som i forumet. Vi har tatt en prat med KGs kvinnelige rockealibi!

Publisert Oppdatert
Hu i Svingen er egentlig ikke så veldig jentete, skal vi tro henne selv, men hun mener hun er ganske "ordentlig", noe som kanskje vil overraske noen. At damen er et sammensatt vesen er det slett ikke tvil om, hun kan ikke fordra lusking rundt hushjørnene og hvisking og tisking, kan mekke bil, men er samtidig designjunkie.

- Jeg er visstnok "ujentete", fordi jeg liker breibeint rockemusikk, mafiafilmer, er direkte og hater slarving. Jeg misliker sutrete feelgoodfilmer (les: jentefilmer) og kan skifte eksosanlegg selv. Jeg er veldig glad i dyr, har hund og akvarie, og rir et par dager i uka. Og så er jeg minimalist og designsnobb. Og perfeksjonist, forteller Hu i Svingen.

Popcorntråder

Som så mange andre leste Hu mer enn hun skrev da hun først fant Kvinneguidens forum. Det skjedde ved en ren tilfeldighet i 1999, og hun har dermed vært med helt siden starten. Den nåværende profilen har eksistert siden desember 2003, og under nicket har hun opparbeidet seg den passende tittelen "leieboer".

- Kg er et ypperlig tidsfordriv. Det mest underholdende er kanskje alle de forskjellige (og av og til rare) menneskene som skriver her, sier Hu.

Er det noen tråder du husker spesielt godt, hva handlet de om?

- Hopper over den egyptiske bomullen, liksminken og bokprosjektene, og fokuserer på den store singeltråden for et par år siden, samt diverse hete diskusjoner om røykende arbeidsgivere, konfirmasjoner og folk som liker (eller ikke liker) tapeter. Digger popcorntråder, he he. Rammsteinkonserttråden (2004) er litt spesiell for meg, siden det var da jeg ble kjent med Donnie.

Donnie ja. Kvinneguidens egen Donnie Darko. Litt skummel, litt koselig, litt beundret. Og fullstendig opptatt. Da Hu og Donnie møttes sa det nemlig pang.

- Jeg har fått en virkelig god venn via KG, og han har også blitt samboeren min, forteller Hu i Svingen, og legger til at det slett ikke er noe problem at de begge to er brukere av forumet.

-Jeg legger jo ikke ut om samlivet vårt, men det ville jeg ikke gjort selv om jeg hadde hatt KG "for meg selv" heller, det er ikke min stil. Det morsomme med at vi er her begge to er at vi kan diskutere tråder og personer som skriver her inne på privaten. Ganske morsomt til tider.

Snekker eller arkitekt

Hu i Svingen ser ingen grunn til å skjule at hun er i forumet, og hun har også forsøkt å få med seg noen venninner inn hit, uten det store hellet.

- Tror mange jeg kjenner synes jeg er rar som bruker så mye tid på nett. Noen vet at jeg er her, andre ikke. Har prøvd å lure noen venninner inn hit, men det er bare en jeg vet om som pleier å skrive her.

Da Hu var liten ville hun bli snekker eller arkitekt. Siden hun aldri klarte å bestemme seg ble hun ikke noen av delene. Nå er mine framtidsplanene og drømmene annerledes:

- Jeg har ikke en spesiell stor drøm, men flere små. Som å bygge et hus, bli god i dressurridning, reise til Cuba (igjen) og å lære meg latin. Og så vil jeg gjerne kjøpe meg et seilbrett. I det store og det hele består fremtidsplanene i å få et lykkelig liv. Ispedd hyppige hytteturer, avslutter Hu i Svingen.

i_253487

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning