Månedens forumbruker: Holly Hobbie!

Hun har planlagt både bryllup og graviditet i Kvinneguidens forum, så man kan trygt si at nettstedet har vært en sentral del av hverdagen til månedens forumbruker Holly Hobbie.

Publisert Oppdatert
Holly Hobbie er en positiv person som kjeder seg lett, derfor elsker hun å ha ting på gang samtidig som hun setter pris på enkle gleder. Ikke minst gjelder dette gamle Melodi Grand Prix-låter!

Reiseglad og familikjær

Holly Hobbie oppdaget Kvinneguidens forum for fire år siden. Etter det, har hun hengt her fast;

- Jeg oppdaget Kvinneguiden da jeg begynte å planlegge bryllupet mitt i 2003, og siden har jeg vært her! Jeg var veldig aktiv i bryllupsforumet, og fikk meg bryllupsdagbok. I fjor begynte vi å planlegge barn, og da fikk jeg meg prøverdagbok, og så graviddagbok da det endelig klaffet, forteller hun.

Holly Hobbie er en travel småbarnsmor, journalist og reiseglad dame. Selv er hun sentralisert i Skottland med sin engelske ektemann og drar gjerne på ferieturer til Italia og Frankrike. Samtidig unner hun seg turer i skogen med hunden til foreldrene, hytteturer, og inviterer venner på et godt glass vin og noe herlig italiensk på tallerkenen.

Men først og fremst er hun familiekjær;

- Jeg og mannen min er bestevenner og foretrekker ofte bare å være sammen vi to, eller tre nå etter at sønnen vår ble født. Av musikk har jeg og mannen min en veldig eklektisk smak. Abba, A-HA, Sigmund Groven, fransk musikk som Joe Dassin, klassisk, Grand Prix-musikk - vi har alle cd'ene fra 1980 til nå! Og vi liker å overraske og sjokkere middagsgjestene våre, avslører hun.

Når hun slapper av dukker hun rett som det er mellom bokpermene;

- Jeg begynt å lese Agatha Raisin-bøkene av M.C. Beaton, engelsk krim med humoristisk tilsnitt. De går fort å lese, perfekt for en småbarnsmor. Anbefales!

Avhengig av Kvinneguiden

Det var helt tilfeldig at "Holly Hobbie" ble til. Da hun googlet noe i forbindelse med bryllupsforberedelsene, havnet hun plutselig på bryllupsforumet til Kvinneguiden. Her ble hun værende da hun fant ut at man kan få svar på de rareste spørsmål, og at man møter mange hyggelige jenter her.

- Også kan man lese andres rare spørsmål og få innblikk i andres liv. Jeg er veldig nysgjerrig av natur, så Kvinneguiden virker som lim på meg, sier hun.

Holly skulle ønske at hun fikk tid til å bli kjent med alle menneskene som bruker forumet på nettsiden, men fordi Kvinneguiden etterhvert har blitt stort, synes hun det er vanskelig å holde seg oppdatert i andres dagbøker.

Men utenom forumet, har hun også andre saker der hun må holde seg oppdatert. Som journalist i en mannsdominert redaksjon, jobber hun og trives godt med det. Men har hun fri, tar hun gjerne en dukkert i kjente trakter;

- Jeg liker godt alt som har med bading å gjøre, så jeg elsker Sommarland i Bø! Jeg gleder meg til sønnen min blir gammel nok til å få glede av bading og svømming, og vi skal begynne på babysvømming med ham i høst. Også elsker jeg å se sønnen min le! Han har et herlig, tannløst smil.

Kjært barn

Det er sommeren på hytta i Telemark som vekker de beste barndomsminnene til Holly.

- Med masse nær og fjern familie og venninner som kom på besøk, det var store middager med ti til bords nesten hver dag - stemningen var alltid på topp og historiene som ble fortalt var mange. Det var daglige badeturer, båtturer, fjellturer og tid for oss barna til å bare være - vi fant på de utroligste ting og hadde det som plommen i egget da vi lekte i elven, hvor hver sten hadde navn, forteller hun entusiastisk.

Tilbake igjen i nå - tiden innrømmer Holly at hun nok fremdeles har barnet i seg enda. Ofte hender det rare saker med henne;

- Det er fordi jeg er en smule distre, så det blir mye morsomt å fortelle om. Som da jeg sovnet på toget og ikke rakk flyet, og tok flyet til Sverige isteden og buss hjem - det var typisk meg. Men det var egentlig ikke særlig morsomt da det sto på!

Til gamlelandet

Hun trives i Skottland men lærer for tiden engelskmannen sin norsk. Til Norge skal de nemlig flytte, om ikke imorgen, så iallefall om ti år;

- Geografisk tror jeg at jeg da befinner meg i Norge et sted, forhåpentlig ikke så langt unna mine foreldre og søsken.

Og hva som skjer da er ikke godt å si, men drømmen er iallefall helt klar;

- Jeg vil bo på et småbruk mindre enn en times kjøretur fra Oslo, med et par ponnier, kaniner, en hund, en katt og to-tre barn og mann, da. Det skal ligge idyllisk til, gjerne med en strand i nærheten, men ikke så langt unna folk at det føles gudsforlatt.

Og hvis hun ble millionær, er det ikke så overraskende hva hun skulle brukt pengene på;

- Kjøpt meg et småbruk!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning