Månedens bruker: Towelie!

Kvinneguidens forum har over 8500 registrerte brukere. Selvsagt er det noen man husker bedre enn andre, og en gang i måneden vil vi presentere en interessant forumprofil. Først ut er Towelie!

Publisert Oppdatert
Da Towelie registrerte seg på Kvinneguiden 14 juni for snart to år siden ante hun nok lite hvor mye oppmerksomhet hun skulle få, og at hun skulle bli en forumbruker de aller fleste har en mening om.

Men hvem er hun egentlig?

-Towelie er en for det meste useriøs bruker. Sånn ellers liker jeg å være med venner, jeg er litt dårlig på det å ha interesser. Det beste jeg vet er Pasta de Parma, vannmelon, milky way, dundersalt og popcorn med smørsmak.. Akkurat nå liker jeg veldig godt filmene «Slipp Jimmy fri» og «A clockwork orange». Ellers hører jeg på Mr Bungle, Cloroform, Fantomas, Led Zeppelin, At the Drive-In og The Mars Volta. Også har jeg dreads, og alt dette gjør forsåvidt meg til nettopp meg.

Utålmodig gullfisk

Det er vanskelig å unngå å bli oppfattet annerledes på nett enn slik man er i virkeligheten, og selv om de fleste andre Kvinneguidenbrukere er skjønt enige om at Towelie er flink med ord er hun ikke helt enig selv:

-Jeg oppfører meg mer eller mindre likt her og i virkeligheten. Jeg er ikke så flink til å ordlegge meg siden jeg er så utålmodig på tastaturet og vil skrive innlegget fortest mulig (lider også av kronisk gullfisksyndrom, så jeg må skrive fort før jeg glemmer) så jeg kan virke yngre skriftlig enn jeg høres ut.

Towelie fant Kvinneguiden via en venninne, som hun i «gamle dager» chattet med på icq, og som hadde funnet en interessant bruker på et forum. Denne brukeren var sykelig opptatt av blant annet liksminking, og dermed var Towelie solgt.

-Nå er jeg innom ALTFOR ofte. Iallfall hver dag. Er jeg ikke hjemme en dag, kan du banne på at jeg låner laptopen til noen og sjekker i 5 minutter.

PR-kåt, men liker anonymiteten

Selv om Towelie bevisst har stukket nesa fram er hun klar på hva som er det beste med Kvinneguiden:

-At en kan skrive hva en vil uten å bli ikke gjenkjent. Frem til nå i alle fall!

Hennes fremtidsplaner inkluderer en karriere innen reklame, og det første reklameproduktet er henne selv:

-All PR er god PR. Hvis jeg skulle vært med i en realityserie måtte det blitt Idol. Da skulle jeg ha sunget kjempefint på audition, fått beskjeden om å ha kommet videre for så å si "neh, jeg gidder ikke likevel". Jeg «gnåler» ekstremt mye i alle mulige tråder, og jeg logger meg ikke ut hvis jeg skal skrive noe ekkelt til noen.

UNIX is sexy!

De fleste har fått med seg den etterhvert så kjente «UNIX-tråden», der Towelie tilsynelatende var sjalu på kjærestens T-skjorte med trykket «UNIX is sexy». Både Kvinneguidens brukere og små og store nerder utenfra gikk fem på, og prøvde å berolige den stakkars Towelie (som selvsagt var utlogget) at operativsystemet UNIX slett ikke var noe å være sjalu på..

-Det var eksen min som hadde en slik t-skjorte som jeg mobbet han for så fælt for. Så kom jeg over et eller annet innlegg på internet som handlet om UNIX uten at det var av min interesse. Plutselig kom jeg på dette klesplagget, det var en stille dag, og jeg følte for å leke desperat sjalu kvinne i nød.

Avslutningsvis får jeg vite at Towelie syns kroppen kan være ganske festlig:

-Leamus er veldig morsomt egentlig! Når jeg har det, stirrer jeg meg selv i speilet og synes det er kjempefascinerende med skjelveøye!

Og med det takker vi for praten! Neste måned leser vi kanskje om nettopp DEG?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning