Månedens bruker: Superlammet!

Superlammet kunne aldri tenkt seg å være med i Bigbrother, men om han måtte ville han gått naken hele tiden. Vi har snakket med forumets førstehane, og jammen klarte han ikke å overraske..

Publisert Oppdatert
En og annen hane har (heldigvis!) forvillet seg inn i Kvinneguidens hønsegård. Superlammet var slett ikke redd for å ta en prat med oss, og jammen klarte han ikke å avsløre noen nye sider ved seg selv.

Det var i oktober 2004 at Superlammet ble introdusert til Kvinneguiden. Der møtte han nemlig en annen Kvinneguidentraver, G.Sky, som mente at han absolutt måtte registrere seg i forumet.

-Dette var visst det perfekte tidsfordriv i følge henne. Og vips, så var Wodan skapt. Etter en liten stund byttet jeg nick til Superlammet etter en debatt her på KG.

Og siden har Superlammet vært her. Mange har kanskje fått med seg at han er glad i å diskutere, noe som også syns på statistikken. Godt over 5000 innlegg har det blitt, de fleste i «aktuelle saker».

-Jeg liker å diskutere på nett, noe sikkert flere på KG har merket. Det er vel igrunn her jeg har lært å debattere, om man noensinne kan lære det. Superlammet er en slags karakter jeg har på KG. Det er den jeg er litt krass i tonen med. Det er den jeg sier imot de jeg selv mener burde bli sagt imot, venn eller fiende. Jeg kan nok til tider gjøre meg litt mer ekstrem her enn hva jeg er i virkeligheten, men jeg står uansett for det jeg skriver.

I tillegg til debattene har han også fått flere nye venner her inne.

-Det er et par her jeg har møtt flere ganger IRL. En spiller jeg jo i band med og anser som en av mine gode venner.

Myk metallmann

Nå er han her omtrent hver dag, og mange har kanskje fått med seg at han både er flørtete og krass i løpet av en og samme time. Bildene vi har sett viser en mann vi helst ikke vil møte i et mørkt smug. Samtidig så er han flittig bruker av søte smiley's. Hvem er EGENTLIG Superlammet?

-Bak skallet og internetts anonyme "trygghet" sitter det en litt annen kar enn man skulle tro. Jeg spiller i band med vår alles kjære Donnie Darko her på KG, og en vakker dag blir vi nok rockestjerner, rike og berømte. Appropos musikk så liker jeg mest metall, men er igrunn altetende. Ellers ser jeg endel filmer når jeg har tid. Til filmen nyter jeg gjerne god mat, som for eksempel biff eller lapskaus (livretten), eller potetgull dersom jeg føler for å være usunn. Jeg drar gjerne ut med kompiser og tar en kald en eller fem (gjerne fem) på en av byens mange metallbuler.

Det beste med forumet er i følge Superlammet at mulighetene til å debattere er evige, og at det blir litt internhumor når man blir "kjent" med andre brukere.

-Når jeg forteller venner og bekjente hva dette dreier seg om lurer de jo litt på hva man debatterer her inne, men når jeg forteller at det dreier seg om alt mellom himmel og jord blir de litt interesserte.

Hvordan kom dette navnet «Superlammet» egentlig til?

-Det var en debatt med meg og noen av de unge damene her på KG. Jeg var jo rene lammekjøttet for disse damene, og i og med at jeg er så super så var saken ganske grei, sier han.

Hvordan er det å være "hane i hønsegården"?

-Jeg blir gal av det. Hehe, neida. Det er faktisk ikke så ille som man skulle tro, selv om kvinnfolk kan være utrolig kranglete til tider. Jeg har uansett lært uendelig mye mer om kvinner enn hva jeg visste før jeg kom hit, og det kan være verdt å ta med seg videre i livet, nå som jeg har blitt forlovet og snart samboende.

Forlovet til og med! Overraskelsenes tid er tydeligvis ikke forbi. Hva slags andre hemmeligheter bærer du på?

-Jeg vet jo ikke hva folk tror om meg fra før av, men jeg kan jo si at jeg faktisk hører på hiphop og gammel dance i tillegg til metallen. Ja, jeg er litt nostalgisk av meg og lengter kanskje litt tilbake til de søte tenårene hvor fylla hadde skylda. Jeg er også en familiemann, jeg er veldig glad i familien min, og vil gjerne starte en selv.

Egentlig ganske A4

Det er tydelig at familien står i høysetet, for når jeg spør om hvilken hendelse som har vært absolutt morsomst hittil i Superlammets liv svarer han rimelig kontant:

-Da min forlovede svarte "Ja." på et visst Ja/Nei-spørsmål jeg stilte henne.. Men det morsomste sånn ellers.. Jeg synes Monty Python er hysterisk morsomt. Samme med Fawlty Towers, KLM og 'allo 'allo. Utenom humor synes jeg det er gøy å spille live med bandet.

Forhåpentligvis får Superlammet tid til å kikke innom forumet også etter at han har blitt forlovet. Ro har han i alle fall ikke. På spørsmålet; Hvilke tre ting ville du tatt med deg til en øde øy? er svaret:

-En flaske cola, badebukse og en baguett. Jeg ville neppe blitt der lenge.

Til slutt; Hva er din største drøm?

-Har flere drømmer, ingen er størst. Håper på å bli "rik", stifte familie og leve lykkelig i alle mine dager..

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning