Månedens bruker: Bellatrix!

Forumbrukeren Bellatrix er innflyttet Bodøværing, stemor til fem, og ville engasjert Grethe Kausland til å spille hovedrollen i filmen om sitt liv.

Publisert Oppdatert
Forumbrukeren Bellatrix er kanskje kjent for de fleste, men for de uinnvidde kan man beskrive henne med følgende: Kresen, allsidig, glad i musikk og forelsket i mannen og hjemstedet Bodø. Hun har hatt flere forskjellige brukernavn i løpet av KG-karrieren, har totalt skrevet over 14 000 innlegg, og alt startet med en forlovelse. Som så mange andre fant nemlig Bellatrix Kvinneguiden etter å ha blitt fridd til.

- Jeg fant Kvinneguiden da jeg var nyforlovet og jeg visste så og si ingenting om hvordan man arrangerer et bryllup. Etter et kort søk på google fant jeg KG. De første månedene var jeg bare gjest og var innom sjelden og leste bare bryllupstråder om ting jeg var opptatt av. Jeg kom i Milla-perioden uten å legge merke til henne, og det sier jo litt om hvor lite jeg var her da. Etterhvert fant jeg jo ut at KG hadde mer å by på enn kjøreplaner for bryllup, forloverspørsmål og bryllupsnetter. Jeg registrerte meg først som Optimist, siden har jeg hatt 4 andre nick. Det er vel Fighter som er det nicket jeg har hatt lengst, men nå er jeg meg, forteller Bellatrix.

Under forumbrukeren Bellatrix' nick står det "Hobbysosionom", noe som passer godt til personligheten hennes.

- Jeg er ganske allsidig, men tittelen min forteller en del om meg. Jeg er veldig opptatt av andre mennesker, og det store mangfoldet er det beste med KG. Jeg er nesten naivt opptatt av at alle skal ha det bra og at alle skal være snille meg hverandre, sier hun.

Hun innrømmer at nettopp denne egenskapen innimellom kan skape problemer når syrlige tunger deltar i diskusjonene:

- Av og til grubler jeg for mye og tar ting innover meg. Jeg engasjerer meg litt for mye. Det hender at jeg tar meg nær av ting som er skrevet her inne selv om de ikke er skrevet direkte til meg en gang. Da tar jeg meg en pause og prøver å gjøre noe positivt.

Engasjert og lett å provosere

Bellatrix mener hun er ganske lik seg selv i forumet, men hun har også sine skjulte sider hun tror kan overraske noen.

- IRL har jeg blitt omtalt som en person som er over alt, og det stemmer nok med hvordan jeg er her også. Jeg engasjerer meg i det meste og lar meg lett provosere. Noen ganger blir jeg kanskje mer engasjert enn jeg har godt av selv. Du finner meg i alle foraene, og jeg deltar i tråder om alt fra seksualitet, mat og drikke til religion og livssyn. Samtidig vil det nok overraske noen at jeg nok ikke er så "snill pike" som det kan virke som. De fleste som blir kjent med meg blir overrasket over språkbruk, humor og handlinger. Hvis det er helt dødt på dansgulvet kan jeg for eksempel finne på å stille meg på dansgulvet, gjerne på en scene, og rocke vilt, etterfulgt av rå latter av en grovis og kanskje en festrøyk. Jeg er også veldig frimodig. Jeg synes bare det er gøy med sånne ting som dette, og jeg lar meg gjerne bli intervjuet i avisen eller lignende.

Selv om ikke alle venner og kjente av Bellatrix forstår helt hva KG dreier seg om, er hun ikke den som skjuler fristedet sitt.

- Jeg forteller om KG, men for de som ikke er inne i forumverdenen så forteller jeg det som "et sted på nettet der jeg møter andre folk". Tanta mi virket veldig interessert i hva dette var for noe da jeg skulle treffe en jeg har blitt kjent med her. Da fortalte jeg blant annet at jeg var moderator på et annet forum. Tanta mi fortalte dette videre til mamma, som spør forundret: "Du er noe på Rasteplassen på internett?" Hun skjønte ikke bæret.

Avhengig..?

Bellatrix er pålogget stort sett hver dag, og har som så mange andre forumbrukere store problemer med å holde seg unna.. - Jeg er her stort sett hver dag, men jeg har problemer med armene og jeg kjenner at det blir for mye til tider, så jeg forsøker å begrense meg. Jeg har møtt flere KG-brukere som jeg hadde det veldig koselig med og som jeg fortsatt har kontakt med på msn. En annen bruker som også bor i Bodø fant jeg tonen med med en gang vi møttes og vi har mye kontakt. Sånn ellers synger jeg i kor og stortrives med det. I tillegg er jeg stemor til 5, noe jeg også trives godt med.

Da Bellatrix var barn selv hadde hun store framtidsplaner:

Jeg ville bli masse rart. Jeg var mye inn og ut av sykehus og fra lege til lege som barn. Det gjorde at jeg syntes dette med kropp og sykdom var veldig interessant, så jeg skulle bli lege helt til jeg fant ut at man trengte matte, fysikk og gode karakterer for å komme inn på studiene. Jeg ville også bli kokk. Jeg elsket å lage mat og det gjør jeg fortsatt. Nå har jeg egentlig ingen planer, jeg tar ting som de kommer. Jeg har for så vidt ingen store drømmer heller. Jeg går liksom ikke rundt og drømmer så mye. Jeg føler at livet mitt er veldig bra, avslutter Bellatrix. i_205279

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning