Madonna endelig på verdensturnè igjen!

Etter at Madonna slapp albumet ”Confessions on a Dance Floor” har fans verden over ventet på ny turnè. Nå skal endelig planleggingen være i gang.

Publisert Oppdatert
Tidligere har det vært nevnt at den store stjernen vil ha noen konserter i mindre størrelseskala i tillegg til de på store arenaer, men denne informasjonen er verken bekreftet eller avkreftet. For de mange millionene med fans er det nok viktigst at det blir lagt ut mange billetter, slik at man har størst mulighet for å få tak i de.

Selv om turnèlisten ikke er offisiell enda ser det dessverre ut til at dronningen av popmusikk ikke besøker Norge, og heller ikke Sverige. Helt uoffisielle rykter har påstått at hun kommer til den lille danske byen Horsens. England og Tyskland er sannsynligvis heldige, og får trolig besøk av stjernen i henholdsvis midten av august og tidlig september. Også Moskva og Praha er nevnt som mulige konsertbyer.

I følge rapporter er Madonnas hovedmål med turneen «å overraske verden med tidligere usett ny teknologi». Hun skal være i hardtrening for tiden, og bruker det meste at tiden sin på å lære seg en ny dans; krump, som er en stilart innenfor hip-hop og breaking. Madge begynner jo å dra på årene, og det må vel sies å være ganske imponerende å bli breaker i en alder av 48.

Grunnen til danseundervisningen er at hun vil gjenskape scener fra den kjente diskoklubben studio 54 i New York. Turnèshowet skal etter sigende starte med disco, åpningsscenen involverer dansere på rulleskøyter og mengder av discokuler, for den helt rette 70tallsstemningen.

I tillegg til dansetreningen har Madonna også gått i gang med mer intensiv kondisjonstrening, og en diett som skal bidra til å styrke musklene, noe hun garantert trenger til det to timer lange showet som starter i LA i mai.

Låter fra diverse album vil bli inkludert i showet, blant annet fra «Ray of light», «Music» og «Erotica». I tillegg vil monsterhiten «Like a Virgin» komme ut i ny innpakning, nemlig som en danceversjon som visstnok skal få publikum til å gå av skaftet..

Som tidligere blir kostymene designet av Jean Paul Gaultier og Dolce & Gabbana, med smykker og accessoarer fra Lacroix.

__________________________________________________________________________

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning