Last ned Lenny Kravitz gratis

En ny låt fra Lenny Kravitz kan lastes ned gratis fra nettet. Riktignok har Kravitz solgt sjelen sin til Absolut, men så lenge vi får se og høre lekkerbiskenen, så klager ikke vi.

Publisert Oppdatert
Lenny Kravitz er en av verdens største artister og er kjent både som sanger, komponist, produsent og gitarist. Det har aldri vært noen tvil om at det var artist Lenny skulle bli. Som sønn av filmprodusent Sy Kravitz og skuespillerinne Roxie Roker ble han tidlig introdusert for hvordan det er å befinne seg i rampelyset. I tillegg til foreldrene har Lenny uttalt at han blant annet ble inspirert av Miles Davis og Ella Fitzgerald.

Det var i 1989 at Virgin Records fikk øynene opp for den kommende superstjernen. Han slo gjennom med debutalbumet "Let love rule" i 1989 og har senere har hit'er som "It Ain't Over 'Til It's Over" og "Are you gonna go my may". Det er en stund siden vi har hørt noe fra den superkjekke sangeren, men heldigvis er han på banen igjen, denne gangen med Absolut i ryggen.

Dance-Kravitz

Samarbeidet mellom Lenny Kravitz og Absolut er en del av en stor markedskampanje som til nå har ført til flere millioner nedlastinger av den nye Kravitz-låten. «Breathe» vil nok overraske mange Kravitz-fans, siden det er er en overgang fra Kravitz' velkjente rock til en mer dance-inspirert sang, med lite vokal og pulserende rytme. I tillegg til originalversjonen finnes sangen i ti remixer, produsert av blant annet Luny Tunes, Jazzanova, Little Louie Vega og Eric Robertson.

Absolut har en tradisjon med å jobbe med store artister, og det hele begynte med Andy Warhols tolkning av den karakteristiske vodkaflasken i 1985. Tidligere har vodkaprodusenten også samarbeidet med blant annet Tom Ford, Jean Paul Gaultier, Gianni Versace og Kenny Scharf.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning