Lag en bryllups-nettside!

Å ha en bryllupshjemmeside kan lette planleggingen både for brudeparet og gjestene. Vi viser det hvordan du lager en - helt gratis!

Publisert Oppdatert
Flere og flere brudepar velger å lage sin egen hjemmeside, både for å lette planleggingen, og for å gi gjestene den nødvendige informasjonen. Du trenger verken å ha fet lommebok eller noe særlig datakunnskaper for å lage en slik hjemmeside. Vi viser deg hvordan! Det finnes et stort antall bryllupssider på nettet som lar deg lage din egen hjemmeside. Noen koster penger, andre er gratis. Vi har valgt ut noen av de.

Weddingsolutions.com

Weddingsolutions.com tilbyr dere to varianter. Den enkle versjonen er gratis i 12 måneder, og inneholder felter for informasjon om bruden/brudgommen, deres historie sammen, bryllupet, festen, bryllupsreisen og fremtiden. Dere kan laste opp ett bilde, og dere får også deres egen gjestebok som gjestene kan skrive i. Dere kan også linke til andre hjemmesider, for eksempel til festlokalets eller kirkens nettsted.

Den andre versjonen er mer avansert, og koster til gjengjeld noen kroner. Vanligvis må du ut med 99 dollar for hjemmesiden, i tillegg til 15 dollar i drift- og vedlikeholdskostnader, men siden har et tilbud nå som gjør at du slipper unna med en totalpris på 15 dollar. Inkludert i denne pakken får dere i tillegg til funksjonene i basispakken mulighet til å laste opp flere bilder i et galleri, dere får en egenvalgt url gjestene kan gå inn på, og dere har full mulighet til å designe siden akkurat slik dere ønsker. I tillegg kan gjestene kontakte dere via nettsiden.

Bryllupsdagen.no

Bryllupsdagen.no er en norsk side som tilbyr en komplett bryllupsplanlegger med hjemmeside. Bryllupsplanleggeren inneholder funksjoner for gjesteliste, en budsjettkalkulator, huskeliste med muligheter for å krysse av punkter som er utført og påminnelse på mail når en frist nærmer seg, kontaktliste over relevante leverandører og da i tillegg hjemmesiden. Man kan teste tjenesten gratis i 14 dager. Deretter betaler man et engangsbeløp på 495,-. Man kan velge mellom 5 ulike design, og alt er selvfølgelig på norsk.

Bryllupsklar.dk

Bryllupsklar.dk er en svært populær dansk leverandør som tilbyr en komplett hjemmesideløsning der dere kan legge ut gjestelister, invitasjoner, ønskeliste, gjestebok og galleri. Dere kan velge mellom 200 design, og dere kan prøve gratis i 1 måned. Deretter koster det 129 kroner i kvartalet. Mange bruker denne tjenesten også etter at de har giftet seg, der de viser frem bilder fra bryllupsreisen eller fra graviditeter og familieliv.

Theknot.com

Theknot.com er en svært populær amerikansk nettside som tilbyr tre ulike varianter av bryllupshjemmesider. Den enkleste versjonen lar dere opprette en gratis infoside med gjestebok og mulighet for gjestene til å si fra om de kommer eller ikke.

Mellomvarianten koster 29,99 dollar for 12 måneder, og inneholder mulighet til å designe siden helt slik dere ønsker. Dere får også deres helt egne adresse, for eksempel haraldandheidi.com. Dere kan også opprette opp til fire mailadresser som tilhørerer dette domenet, for eksempel [email protected] Dere kan legge inn 200 bilder som kan sorteres i gallerier. Theknot tilbyr dere også å endre bryllupssiden til å bli en babyhjemmeside eller en "etter-bryllupet"-side.

Den dyreste varianten koster 34,99 dollar for 12 måneder, og tilbyr i tillegg til allerede nevnte funksjoner muligheten for å lage en hjemmeside med flash. Dere kan også last opp musikk eller filmsnutter til siden, i tillegg til at dere kan laste opp ubegrenset antall bilder.

Ewedding.com

Ewedding.com tilbyr løsninger som likner mye på de theknot.com tilbyr. Tre varianter, der den enkleste er gratis, men den dyreste koster 89 dollar. På de to dyreste får dere et eget domene. Man kan også her velge farger og design selv, men ikke i så stor grad som man kan på theknot.com. Fordelen her er at man kan kjøpe tilgang på månedsbasis, greit hvis det ikke er så lenge til dere skal gifte dere.

Weddingwindow.com

Weddingwindow.com tilbyr et 30-talls design man kan velge mellom. Man kan også få en flashintro om man ønsker en ekstra piff på hjemmesiden. I tillegg har man blant annet mulighet for gjestebok, galleri, video- og audioalbum, bordplan, spørreundersøkelser/quiz og mulighet for gjestene å si fra om de kommer eller ikke. Dere kan prøve tjenesten gratis i 7 dager, deretter koster det 59 dollar for 6 måneer og 79 dollar for 12 måneder.Her ser du eksempler på hjemmesidene!=images) value = 0; show(value); }
i_255860

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning