Kylies comeback

Fra å være energisk sexsymbol gikk Kylie Minouge til å være dødssyk kreftpasient på bare noen uker. Nå er hun heldigvis snart tilbake, skal man tro ryktene..

Publisert Oppdatert
I følge IOL.com har Kylie avslørt at hun planlegger et comeback i desember. Sykdommen skal være i ferd med å slippe taket, og Kylie sier at hun nesten ikke klarer å vente med å gi noe tilbake til fansen.

Det har vært en tung tid for Kylie, ikke bare har hun kjempet for livet, men hun har i tilegg måtte forsone seg med at hun muligens aldri blir mor. Hun har gitt uttrykk for at hun svært gjerne vil ha barn med sin kjæreste Olivier Martinez, men siden Kylie har gjennomgått harde cellegiftbehandlinger, har hun muligens blitt steril.

Kylie har gjennomgått både operasjon og cellegift, og i februar røpte søsteren Dannii Minouge at behandlingen endelig har tatt grep om søsterens sykdom. Fans over hele verden har holdt pusten, og nå ser det altså ut til at verdensstjernen er på vei tilbake til scenen.

Kylies sykdom har bidratt til at kvinner over hele verden har fått undersøkt brystene sine. Det at en superstjerne også kan få brystkreft, og bli dødssyk av det, har gitt fans over hele verden en påminnelse om at man aldri kan være sikker på å bli skånet.

Comebackkonserten skal i følge News of the World holdes i Sydney Superdrome, og fansen kan knive om 20 000 billetter.

For å snakke med andre Kyliefans, eller gi Kylie selv en oppmuntring kan du ta en titt på det offisielle Kylieforumet

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning