Kvinneguiden tester: Tyggegummi!

Dårlig ånde må bort! Da er det greit å vite hvilken tyggegummi som egner seg best til nettopp det.

Publisert Oppdatert
Denne gangen har Kvinneguiden testet sukkerfrie varianter av tyggegummi. Redaksjonen har kastet terningen til ti forskjellige smaksvarianter.

Konklusjon

Vi ønsker å kjøpe sukkerfrie tyggiser som føles bra for tennene etter at vi har spist, når vi har sultenånde eller dagen derpå - ånde.

Kriteriene for testen var primært smak og varighet. Vi syns at en tyggis må være frisk og sunn for tennene og holde jevnt på smaken i minst en halv time. Vi minner om at jevnlig tygging av sukkerfri tyggis har en lakserende effekt..

1.Stimorol Fusion Strawberry n'lime:


Kommentarer:

Positivt: Denne har god smak og den smaker godteri! Det er en digg følelse å kjenne at det renner ut noe fra tyggisen når du tygger på den. Den smaker friskt og søtt det første minuttet.

Negativt: Den blir etterhvert kvalmende og mindre frisk, smaken varer i rundt fire minutter før moroa er over.

2.Stimorol Fresh Zone Spearmint delight:

Kommentarer:

Positivt: Den har en god og sterk smak, man får umiddelbart god ånde! Vi føler oss friske og opplagt av å tygge denne tyggisen, og smaken varer lenge. Den er frisk og fylt med smak som renner ut. God konsistens.

Negativt: Den svir litt på tunga, den umiddelbare smaken forsvinner fort, men den holder seg lenge.

3.Stimorol Ice Cinnamint:


Kommentarer:

Positivt: Smaken blir heldigvis mildere etter en stund!

Negativt: Kanel er populært i USA, men fyttikatta for en smak! Dette er en blanding av mint og kanel, smaker skikkelig kanelstang, noe som viser seg å være svært kvalmende. Etter tre minutter måtte vi spytte ut! Hvem vil tygge kanel frivillig? Kanel passer på grøten, ikke i tyggis!

4.Stimorol Original:


Kommentarer:

Positivt: Den smaker god lakris, tradisjonell smak. Den har en sprø overflate, smaken er sterk og helt grei.

Negativt: Bitene er små og man må ha to stykker i samtidig, den er lite spennende og egentlig ganske kjedelig selv om smaken er grei.

5.Extra Melon:


Kommentarer:

Positivt: Smak av syden, lukter shampo, heldigvis går smaken raskt ut, etterhvert blir den litt bedre.

Negativt: Kvalmt kvalmt kvalmt! Kunstig vannmelonsmak, den minner om en dårlig drink, og er virkelig ikke noe å satse på dagen derpå om man er litt småkvalm!

6.Fisherman's Friend Menthol Eucalyptus:

Kommentarer:

Positivt: Den har en sterk smak og er bra for åndedraget! Smaken varer lenge og man får frisk pust av denne! Den er sterk og matcher navnet.

Negativt: Den får meg til å nyse! Smaken blir fort ganske kjedelig.

7.Extra Sweet mint:


Kommentarer:

Positivt: Dette er en god og tradisjonell tyggissmak, man kjenner at tennene blir friskere av å tygge denne. Den smaker "rent", den er safe og man får god ånde av den.

Negativt: Nesten litt kjedelig fordi den er så "vanlig", men ellers ingenting galt med denne.

8.Extra Fresh peppermint:


Kommentarer:

Positivt: Den er stor med fyll i midten, smaken er helt grei, bitene er formet som puter og smaken fungerer bra mot dårlig ånde.

Negativt: Den smaker litt "skog" og litt plastikk, konsistensen er merkelig, den har litt for lite fyll i seg og den er lite spennende. Smaken går også raskt ut.

9.Extra Salty licorice:


Kommentarer:

Positivt: God smak av salt lakris i starten, den smaker godt og er litt annerledes.

Negativt: Smaken går raskt ut og tyggisen blir hard. Passer best som en kjapp godiserstatning, og gir ikke merkbart bedre pust.

10.Extra Spearmint:


Kommentarer:

Positivt: Smaken holder lenge og det er den ultimate dårlig ånde- killer! Tennene føles rene og dette er en av de beste.

Negativt: Den er vanlig og litt kjedelig.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning