Kvinneguiden tester: Neglelakkfjernere!

Det er gøy å pynte neglene, men ofte et herk å få lakken av igjen. Vi har prøvd neglelakkfjernere!

Publisert Oppdatert
Glitter og glamour passer på byen men også på neglene! Det er greit å skifte farge i ny og ne, og da må det være enkelt å fjerne neglelakken fra neglene.

Produkter i testen

Som oftest velger vi lakkfjerner som er lett tilgjengelig fra dagligvarebutikken og tenker gjerne ikke så mye over at det kan være skadelig for neglene å bruke fjernere som inneholder sterk sprit.

Denne gangen har vi testet seks forskjellige varianter av neglelakkfjernere som vi kjøpte på Cubus, Hennes & Mauritz, Estetique og Vita, prisnivået varierer fra cirka 29 kroner til 65 kroner. Med i testen var Revlon Nail Care, Vaseline Intensive Care Mild Nail Polish Remover, Depend Nagellack remover, IsaDora Gentle Nail Polish Remover with Keratin, TL Design Pure Polishremover og Mavala Nail Polish remover.

Kriteriene vi valgte å legge vekt på i testen var hvor lett neglelakken var å få bort, om vi ble kvitt alt, om fjerningsmiddelet svir eller føles mild og om det lukter vondt av fingrene etterpå. Vi testet hver neglelakkfjerner på forskjellige negler med like mye neglelakk.

Konklusjon

En god neglelakkfjerner skal være lett og praktisk å påføre, vi mener at den ikke bør svi og heller ikke tørke ut neglenes overflate etter bruk. Det beste er en neglelakkfjerner som føles mild og fin mot neglene og som samtidig gjør en god jobb uten å lukte for mye. Etter utført test kjente vi forskjell på neglene hvor vi hadde brukt milde og sterke produkter.

TestenRevlon Nail Care
Kommentarer:

Dette er en kjempegod neglelakkfjerner, den tar bort neglelakken kjapt, man slipper å skrubbe så mye og den føles mild og fin mot neglen og neglebåndet. Etterpå er neglen blank, fin og ren. Det lukter som et makeup produkt, svakt og lite sjenerende. Kan virkelig anbefales!

TL Design
Kommentarer:

Neglelakkfjerneren er veldig god og lakken går enkelt og greit av. Neglen er ren og pen og det er målet. Det står at den skal lukte frukt, men vi kjenner ingenting annet enn en sterk spritlukt. Likevel går lukten bort nesten med en gang og neglen lukter friskt etterpå. Lakken får også minus for emballasjen; flasken er av glass, noe som er veldig upraktisk til baderommet. I tillegg er neglen en anelse tørr etter påføring.

Mavala Nail Polish Remover
Kommentarer:

Vi liker denne neglelakkfjerneren godt, den virker raskt og vi må ikke skrubbe eller skrape for å få bort neglelakken. Flasken er praktisk i plast. Den lukter sterkt og svir litt, men lukten går veldig raskt bort fra neglen og vi slipper å stinke kjemikalier. Et godt valg!

IsaDora Gentle Nail Polish Remover with Keratin
Kommentarer:

Neglelakkfjerneren kommer i små flasker som fungerer kjempegodt for eksempel på reiser. Neglelakken går greit bort, men vi ser spor etter den likevel. Dette skal være et sunt produkt for neglene, men det kommer hvite flekker på neglen og den føles tørr og lukter vondt. Stoler ikke på at den pleier neglene.

Vaseline Intensive Care Nail Polish remover
Kommentarer:

Det står at den skal pleie og styrke neglene, men dette har vi svært liten tro på. Neglelakken går greit bort, men det er spor etter den og vi må skrubbe litt for å få den vekk. Neglen ser tørr ut og føles til og med tørr rundt neglebåndet. Neglen blir hvit og det lukter helt grusomt! Grei som nødløsning, siden den fjerner lakken, men vi tror ikke neglene har godt av denne i lengden.

Depend Nagellack remover
Kommentarer:

Det samme gjelder her; neglen både føles og ser svært tørr ut på grunn av hvite flekker og spor, det tar lengst tid å få bort neglelakken med denne neglelakkfjerneren. Den svir veldig om du har rifter rundt neglen, det eneste positive er at porsjonstuten på flasken er veldig praktisk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning