Krisestemning på bryllupsdagen

I det du går opp kirkegulvet så ryker strømpene, og i det dere går ut på kirketrappen så knekker hælen av skoen. Krise? Neida, du må bare ha de rette verktøyene..

Publisert Oppdatert
Det er på bryllupsdagen slike ting virkelig ikke skal skje, men så er det jo typisk da, at det er nettopp da det skjer. Vi har funnet løsningen på noen potensielle kriser som kan oppstå både til hverdags og til fest.

-Klesplagg som plutselig avslører deler av kroppen som absolutt burde vært skjult.

Janet Jackson vet alt om dette. Plutselig stod hun der, med hele puppen ute. For å være sikker på t klesplagget dekker det det skal dekke kan du bruke dobbeltsidig tape. Hollywood Fashion Tape er lovprist verden over. Fås blant annet kjøpt på chic.no.

-Strømper som rakner når de definitivt ikke burde.

Det er ingenting som er så irriterende som å merke at strømpene rakner. Spesielt på bryllupsdagen, da mange bruder har lengre negler enn de er vant til, så skjer skaden før man får sukk for seg. I tillegg til å ha med seg et ekstra par kan det lønne seg å ha en flaske neglelakk eller en liten hårspray. Påfør over hullet, og strømpen rakner i alle fall ikke mer.

-Hælen detter av

Metallrister er alle jenters verste fiende. I det man setter hælen i en slik rist er sannsynligheten stor for at man ødelegger hælen på skoen, og i verste fall kan den falle helt av. Ha derfor med deg et solid flytende lim som tørker raskt, slik at du slipper å gå barbent resten av kvelden.

-Sminkeflekker på kjolen

-Får du en stor foundationflekk på en hvit brudekjole har du nok dessverre gjort større skade enn det er mulig å reparere. Hvis flekken derimot ikke er så stor kan en sminkefjernerserviett bidra til å minske skaden. Se an
materialet, og forsøk på innsiden først, slik at du er sikker på å ikke gjøre vondt verre.

-Ødelagte BH-stropper

Kan fikses med dobbeltsidig tape, sikkerhetsnål eller også en hårnål. Sikkerhetsnålen kan også brukes for å feste BH'en til toppen du har på deg, slik at stroppene ikke synes.

-Fastlåst glidelås

Finn en fast håndsåpe eller et stearinlys, forsøk å gni inn i glidelåsen. Ikke bruk for mye makt, da kan du risikere å ødelegge glidelåsen helt.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning