Kremfarget invitasjon

Har du lyst til å lage bryllupsinvitasjoner selv? I denne artikkelen viser vi hvordan du kan lage en nydelig kremfarget invitasjon.

Publisert Oppdatert
Under finner man et innsendt bidrag fra en av våre brukere: Lene Sundkvist. Bruden skriver:

Jeg har laget våre invitasjoner ved å kjøpe doble kvadratiske kort i kremfarge (13x13cm), og pynte disse utenpå. Disse kan også lages av stor kartong som man klipper og bretter selv, men i mitt tilfelle var det billigst å kjøpe kortene.

Jeg brukte disse materialene;

* Doble kvadratiske kort
* Glue-dots
* Wedding-ark
* Blad, kremfarget
* Brunt syrefritt ark
* Krem transparent ark
* Kremfarget silkeblomst
* Vellum, blank
* Vellum, mønstret
* Tynn sølvtråd

Først klippet jeg ca 8x3cm bit av wedding-ark (passet på at jeg fikk med ordet Wedding på alle), så limte jeg dette 1cm ned fra øverste venste hjørne. Deretter limte jeg et blad på skrå som dekket den del av kortet. Jeg klipte ut et hjerte av det brune arket, i det samme hjertet klipte jeg ut et litt mindre hjerte. Dette delte jeg i to. I lik størrelse som det halve hjerte klipte jeg et halvt hjerte av det kremfarga arket og av den vellumen som var mønstret, disse to ble limt på hverandre.
Over bladet ble rammen rundt hjertet og de to delene av et hjerte limt på som vist på bildet.
Prikken over i'en ble en kremfarge silkerose plassert i hjerterammen.

Innvitasjonsteksten ble skrevet i word med skrifttypen Lucida Calligraphy med størrelse 8. Jeg printet ut på vellum, med monogrammet på venstre side og selve teksten på høyre side. Vellumen festet jeg ved å binde tynn sølvtråd i midten av kortet.

<hr>

Kommenter artikkelen HER .

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning