KONKURRANSE: Vinn dagkrem

30 vinnere får svar på sine hudpleiespørsmål og vinner en dagkrem fra Matis.

Publisert Oppdatert
Har du spørsmål om hudpleie og trenger påfyll i badeskapet? I samarbeid med Matis og Kjersti Johansen, Nordisk fagsjef i Dermanor, arrangerer vi en konkurranse der 30 heldige vinnere vil motta dagkremen Brightening Emulsion SPF 20 fra serien Réponse Blanche.

Brightening Emulsion SPF 20 er en lett dagkrem med beskyttende og lysnende egenskaper som gir en ren og klar glød til huden. Forebygger og motvirker ujevn hudfarge og pigmentforandringer. Inneholder solfiltre som beskytter mot skadelig UV-stråling og som dermed beskytter mot for tidlig hudaldring.

Verdien på premien er 595,-.

Konkurransen foregår i kvinneguidens forum, der det blir anledning til å stille spørsmål som omhandler ujevn hud og pigmentering, eller mer generelle hudspørsmål. Johnsen vil plukke ut og besvare de 30 beste spørsmålene, svarene presenteres i en artikkel i etterkant av konkurransen.

Konkurranseregler:

Konkurransen foregår i kvinneguidens forum, og man må derfor være registrert i forumet for å delta. Er du ikke registrert kan du gjøre det her. Vinnerne blir kontaktet via mailadressen de har registrert seg med.

Delta i konkurransen her!

Premien er levert av Matis.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning