Klikkespill

De såkalte ”Point and click”-spillene er populære, ikke minst blant jenter. I disse spillene holder vi oss gjerne unna skyting, blod og vold, men får til gjengjeld en god dose irritasjon.

Publisert Oppdatert
Her er et lite knippe klikke-spill:

Mordetterforskning

I Solve The Murder får du servert et mord og en del fakta om både den drepte og selve mordet. Så må du klikke deg frem for å finne spor og avhøre vitner. Klarer du å finne morderen?

Surrealistisk
Wogger er et ganske vanskelig spill som krever mye klikking og tankevirksomhet. Spillet et pent laget og passer utmerket til den som liker hjernetrim.

I samme kategori finner vi Haloz . En stor fugl stikker av med parabolantennen til to små mus og de tar opp jakten på fuglen.

Skummelt
I Nightmare House slipper man ikke unna blod i alle fall. Spillet er bygget på filmene fra den kjente gata Elm Street og handler i stor grad om å finne nøkler til forskjellige dører. Ikke noe for deg som er lettskremt.

Søtt
I Save the Cat skal du redde en søt, liten katt som er bak en dør. Klikk og dra i møbler og andre ting for å komme videre.

Sponset
The Inside Job () er et spill fra Samsung. Delvis reklame for en mobiltelefon, men absolutt et greit spill også.

Mystisk
I A Sunken Ship's Tale skal du (selvsagt) finne ut av historien til et sunket skip. Dette krever til og med et labratorium.

Alle disse spillene har engelske tekster.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning