Kjøp julegavene på nett

Alle som har vært ute på julehandel vet at det kan være en prøvelse med stappfulle butikker og uendelige køer. Et godt alternativ er å kjøpe julegavene på nett.

Publisert Oppdatert
Musikk, film og spill
En CD, DVD eller et spill passer til de aller fleste og det finnes en mengde nettbutikker som selger disse tingene til en grei pris. Mange av disse nettbutikkene tilbyr også gavekort.

Bøker
Bøker er også en gave som de fleste setter pris på. I likhet med musikk, film og spill koster det som regel ikke for mye heller. Pass på å sjekke leveringstiden på bøkene du bestiller. Som regel tar det i underkant av den uke, men det kan også ta litt lengre tid. Prøv f.eks Komplett.no har det meste i alle kategorier og tibyr også gavekort.

Klær
Om du skal kjøpe klær i julegave, så er utvalget stort. Det kan selvfølgelig være vanskelig å finne riktig størrelse når man kjøper til andre. Og det er ikke like enkelt å bytte klær som ikke er kjøpt i butikk, selv om det slett ikke er umulig. Pass på leveringstiden og også her er gavekort en god idè.

Til hus og hjem
Selv om man kanskje vil styre unna nips, så er det flere nyttige ting å få kjøpt til hus og hjem. Sengetøy, håndklær, duker og servise finnes også tilgjengelig på nettet. IKEA har også nettbutikk om man ikke klarer å hente krefter til å besøke varehuset før jul.

Kinobilletter
Gavekort på kinobilletter er en populær og kjærkommen gave. Om du bor i Oslo og omegn kan du besøke denne siden og bestille gavekort.

i_231757

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning