Kalender

Selv om vi allerede er i god gang med 2007, så er det ingenting i veien for å lage en kalender. Du kan også begynne så smått på kalenderen for 2008.

Publisert Oppdatert
Aktivitetskalender

En aktivitetskalender er nyttig familier med flere barn og mange ting på programmet. Den kan enten settes opp som en ukeplan eller en månedsplan.

Om du har tilgang til en skriver som kan skrive ut på A3-ark, så kan du lage kalenderen nesten ferdig på PC-en det samme kan du selvsagt gjøre med et A4-ark. A4 blir muligens i minste laget for en hel måned. Du kan også bruke en oppslagstavle som deles inn med tusj eller hyssing. Velg om du vil ha en ukeskalender eller en månedskalender og sett den opp med en kolonne for hver ukedag. Faste aktiviteter setter du inn med det samme, men la det være plass til å sette inn nye aktiviteter etter hvert.

Bordkalender

Denne kalenderen passer fint på et skrivebord eller på en hylle. Den kan med fordel lages i lite format. Har du en fotoskriver som skriver ut på små ark (A5 eller A6), så passer denne perfekt til jobben. Du kan også lage kalenderen på ferdige ark for visittkort eller skjære til arkene etter at kalenderen er skrevet ut.

Sett de små kalenderarkene f.eks i et CD-cover eller en visittkortholder.

Fotokalender

En fotokalender er den perfekte gave til familie og venner. Plukk ut bilder fra hele året, av barna, natur, venner eller hva du måtte ønske. Bare husk at din venninne kanskje ikke synes at det er så interessant å se ditt barn eller din hund. Plukk ut bilder som passer til den som skal ha kalenderen.

Bruk en del av arket til bilder og den andre til kalender, et ark for hver måned. Til slutt kan du sette på en forside og hefte arkene sammen med stifter, splittbinders eller spiral.

Kalenderen kan du lage f.eks i Excel, Word eller i et bilderedigeringsprogram. Du kan dekorere både før og etter at den er skrevet ut. Hvis du liker å scrappe, så kan du skrive ut selve kalenderen og siden lime på både bilder og annen dekor.

Om du ikke har tilgang på en god fargeskriver, så kan du finne bedrifter som spesialiserer seg på utskrifter/kopiering og gjerne hefting av trykksaker. Da får du riktig papir og et pent resultat.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning