Jordan bruker feil BH

Det er ingen hemmelighet at puppemodellen Jordan har store fordeler. Selv har hun tydeligvis levd i den villfarelse at de har vært ganske normale, hun har nemlig presset seg inn i en altfor liten BH.

Publisert Oppdatert
Jordans to store fordeler er i mediene oftere enn Victoria Beckham er på shopping. Nå er det altså BH-størrelsen som er tema. Jordan er nemlig som de fleste andre kvinner, hun bruker feil størrelse. Hun har hele tiden trodd at hun passer inn i en DD-kopp, men sannheten er at hun trenger en G-kopp for å få skikkelig plass til frontlyktene.

-Jeg vet jeg har store pupper, men jeg trodde ikke de var SÅ store, sier hun i følge Ananova.com

Det er ikke mange månedene siden Jordan fortalte at hun hadde planer om å gjennomgå en brystreduksjon. Ikke bare erklærte hun at hun så fram til mer «snertne» bryster, hun ville også auksjonere bort silikoninnleggene.

-Jeg har hatt disse i åtte år, og etter to fødsler har de begynt å sige. Nå er det på tide med et nytt par, og jeg selger de gamle på Ebay, sa hun til Radio 1 i Storbritannia den gang.

Frontfigur for undertøy

I forbindelse med at Jordan nettopp har skrevet under en multimillionkontrakt med undertøysprodusenten Panache sier hun nå at hun slett ikke trenger nye innlegg, siden det var BH'en det var noe galt med.

- Når jeg prøvde på en BH i riktig størrelse skjønte jeg hvor mye undertøyet har å si, og nå trenger jeg ikke engang å gjennomgå en ny operasjon. Nå har jeg nok støtte, og jeg føler meg mye bedre, sier hun.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning