Islykter som bordpynt

Et godt tips til bordpynt er disse søte islyktene en av våre brukere tipset oss om. Like pene til dekorasjon både sommer. og vinterstid.

Publisert Oppdatert
En idè til bordpynt, eller pynt andre steder, er NICE islykter - former kan kjøpes i ledende blomsterforretninger - fyll formen med vann og legg f.eks. roser eller andre blomster i formen og fyll med vann. Legg blomstene eller annen pynt i spenn, slik at de ikke glir opp av vannet. Frys formen. Fjern som angitt i bruksanvisningen. Plasser lykten i et litt dypt fat og pynt rundt med enten marbles eller f.eks. granbar.....(dersom formen ble litt skjev, bruk aluminiumsfolie på undersiden for å rette opp). Vips har du en nydelig borddekorasjon til selskapet!!!!!

Lyktene er absolutt helårsdekorasjoner - til sommeren kan man jo fryse dill og sitronskiver og fylle "lykten" med reker og annen sjømat, en artig borddekorasjon det også.... så mulighetene er mange.

Om man fyller konditorfarge i vannet skaper det artig utseende og lysskjær.


Lyktene kan også plasseres utendørs i vinterbryllup og være fantastisk atmosfæreskapende, eller brukes som vinholder om man ønsker en annen vri.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning