Invitasjoner i hvitt

Av: Lena, Hobbybua, Elverum. Bruk et dobbelt hvitt kort, eller brett en A5 kartong på midten. Klipp ut 2 identiske hjerter av kraftig plast. Tråkle så rundt hjertet med en litt grov nål og gull tråd.

Publisert Oppdatert
Innbydelse
Bruk et dobbelt hvitt kort, eller brett en A5 kartong på midten. Klipp ut 2 identiske hjerter av kraftig plast. Tråkle så rundt hjertet med en litt grov nål og gull tråd. ( Du kan også hulle rundt plasthjertet med en syl eller tegnestift først, da blir det litt enklere å sy.) Husk å fylle hjertet før du har tråklet helt rundt. Som fyll har jeg brukt små gullputehjerter, gull perler og en bit med gull bånd. Du kan også bruke ris, paljetter, utstansede figurer og lignende.

Lim en hvit fjær på kortet, og lim deretter på hjertet. Bruk vanlig skolelim. Klistre så på klistremerket " Innbydelse".

Bordkort
Først laget jeg foten i gips. Jeg brukte en såpeform, men det finnes også passende gipsformer. Som pinne har jeg brukt et grillspyd i tre, du kan også bruke blomsterpinne, ståltråd el. Når figuren er ferdig støpt borrer du et hull i midten i størrelse som passer pinnen du har valgt. Ha i en liten dert med skolelim i hullet før du plasserer pinnen. Mal det hele i gull med hobbybaling. Lakker med halvblank lakk til slutt.

Øverst limer du på en miniklype med limepistol. Jeg har brukt en ferdig lakkert gullklype, men du kan også male en trehvit klype selv.

Som kort har jeg brukt vanlig enkelt bordkort, eller du kan klippe ut en passende bit av en kartong. Lim på en bit gullbånd med limestift. Og over limer du på en gullputehjerter med skolelim. Navnet er skrevet med relieff- liner. Men du kan også bruke en gulltusj/- penn.

Takkekort
Som takkekort har jeg brukt et passepartoutkort med utstanset hjerte. I hjørnet har jeg limt på en bit gullbånd med limestift. Over har jeg limt et gullputehjerte med skolelim. Bind fast en gulltråd, og lag sløyfe på. Til slutt klistrer du på klistremerket "Takk".

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning