Invitasjoner

Velkommen til Bryllupsguidens guide til invitasjoner. Her vil du forhåpentligvis finne informasjonen du trenger for å lage invitasjonene til ditt bryllup.

Publisert Oppdatert

Hva skal stå på invitasjonene?
Husk at invitasjonen er den første kunngjøringen av den store dagen! Mange synes det er hyggelig å gjøre noe spesielt ut av invitasjonen. Da er det hyggeligere å sende den ut, og veldig hyggelig å motta den. En invitasjon bør gi gjestene følgende informasjon: hvem, hva, når, hvor vielsen skjer (med kart eller veibeskrivelse hvis noen ikke er kjent på stedet) og hvor og når middagen skal være.

Du kan få kjøpt ferdige invitasjonskort hos bokhandleren som du bare fyller ut med navn, sted og tidspunkt. Bokhandleren har også en mengde nydelige kort som du kan skrive på med hånd, eller du kan kjøpe ferdig pyntede ark som du kan printe ut invitasjonen skrevet på pc.

En del firmaer trykker også opp invitasjoner, bordkort, takkekort ol. i samme stil. Du finner linker til et par norske firmaer som har nettside i vår pekersamling. Der finner du også et stort amerikansk nettsted, som sender invitasjonskort i hele verden. De har et meget bra utvalg du kan se igjennom før du bestemmer deg.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning