Invitasjon med røde hjerter

Av: Lena, Hobbybua, Elverum. Her har jeg brukt lys gult dobbelt kort. Lim på en remse med gullbånd øverst med limestift. Klipp til to biter i forskjellige lengder av silkebånd i passende farge.

Publisert Oppdatert
Innbydelse
Her har jeg brukt lys gult dobbelt kort. Lim på en remse med gullbånd øverst med limestift. Klipp til to biter i forskjellige lengder av silkebånd i passende farge. Lim på med skolelim fra midten av gullbåndet. Lim deretter på en putesløyfe i passende farge med skolelim, midt på gullbåndet, slik at det dekker endene på silkebåndene. I den andre enden av silkebåndene limer du på to røde putehjerter med skolelim. Klister på klistermerket " Innbydelse", og de to hjertene som gjerne kan overlappe hverandre.

Bordkort
Bordkortet er laget av en bit lys gul kartong som er klippet til og så brettet på midten. Klipp til en bit silkebånd i passende farge og lim den på med skolelim. Lim deretter en sløyfepute i den ene enden, og en rød hjertepute i den andre enden. Bruk skolelim. Det blir ekstra fint hvis sløyfen går litt utenfor kortet. Navnet er skrevet med en rød relieff- liner, du kan også bruke en rød tusj/- penn..

Takkekort
Bruk et lys gult passepartoutkort. Farg kantene rundt utstansingen med rød relieff- liner. Knyt fast en gulltråd, og lag sløyfe på. Klistre på klistermerket "Takk", og de to hjertene. La gjerne hjertene overlappe hverandre.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning