I toppform til bryllupet

Enhver brud vil se perfekt ut på bryllupsdagen. Vil du bli slank og stram, må du styre unna de fem vanligste feilene.

Publisert Oppdatert
Å velge en brudekjole som får deg til å se og føle deg fantastisk, er det første og viktigste steget. Men hva skjer når du ser deg selv i speilet og merker slapper armer og uønskede valker på ryggen?

Unngå stress

Når bruder opplever dette, er det ikke uvanlig å prøve å slanke seg med en superkjapp diett. Uheldigvis gjør mange bruder flere feil som resulterer i at de gjerne når målene sine, men blir unødig stresset og til og med syke. For å unngå dette, kan du lese om de fem mest vanlige slankefeilene, og noen tips for hvordan du skal unngå dem.

1. For mye for sent

En av de viktigste tingene å huske på at hvis du prøver å slanke deg, begynn tidlig. For eksempel, ikke prøv å miste ti kilo to måneder før den store dagen. Nøkkelen ligger i å planlegge fremover så du kan miste vekt gradvis. Hvis drømmebryllupet ditt inkluderer deg i toppform, bør du lage deg en liste over hva du skal gjøre av trening før bryllupet. Da blir dette en prioritering i bryllupsplanleggingen din.

2. Uoppnåelige mål

Mange kvinner er engasjerte og begynner å se for seg seg selv mye tynnere og strammere. Men vær realistisk med deg selv. Om du noen gang har brukt størrelse 36, er det urealistisk at du skal klare å trylle deg tilbake til den størrelsen fordi du skal gifte deg. Og vil du virkelig se så veldig mye mer annerledes på bryllupsdagen din så folk ikke kjenner deg igjen?

3. Drastiske slanke- og treningsprogram

Den typiske bruden har liten tid og en lang liste med ting som skal gjøres. Dette gjør at mange prøver svært usunne treningsprogrammer eller sultedietter. Ikke vær fristet til å prøve dietter som lover en rask vektreduksjon med lite innsats fra deg. Du bør unngå alle typer program som involverer "slankepiller" eller å spise ubalanserte måltider (som å kun spise salat i en uke). Og ikke bli lurt til å prøve farlige metoder, som for eksemple avføringspiller.

4. Å ikke trene

Det er svært enkelt for bruder å si "Jeg har ikke tid til å trene" eller "Jeg er for trøtt til å trene". Men slanking og trening bør alltid gå hånd i hånd, akkurat som yin og yang! Uten aktivitet, kan ikke kroppen din brenne så mange kalorier. Om du har veldig liten tid, kan du prøve å trene i korte 10 minutters perioder gjennom dagen. Og husk på at små ting hjelper også, som å bruke trappene fremfor heisen eller parkere litt lenger borte. Pluss - er du trøtt av all planleggingen, vil trening hjelpe deg å gi deg energien tilbake!

5. Hoppe over måltider

Det er ikke uvanlig å bli opphengt i planleggingen og skjønne klokken ni om kvelden at du ikke har spist noen ting hele dagen. Men ikke bare er det å hoppe over måltider usundt, det kan også føre til overspising. Det betyr ofte at man spise usunn mat og alt for mye av det. For å unngå dette, prøv å lage deg en lett matpakke som du kan ha gjennom dagen. Gode eksempler på maten inkluderer gulrotpinner, ostesneier, peanutsmør eller kjeks.

Gjør slik

Å komme seg i form behøver ikke være komplisert og det behøver ikke ta mye tid. Om du prøver å gå ned i vekt og stramme deg opp før bryllupet, kan du følge noen få tips nedenfor. Men husk på at det aller viktigste handler om å føle seg bra. Og uansett hvilken størrelse og form - alle bruder er vakre på bryllupsdagen sin!

Eksempel på trening:

20-30 minutter med kardiotrening (3- 5 ganger i uken)
Eksempel: 2-5 minutter rask gange, 2-5 minutter hopping med armer og ben som beveges ut og inn,2-5 minutter knebøy (repeter dette i 20-30 minutter).

20-30 minutter styrketrening (2-3 ganger i uken).
Eksempel: Trening med løse håndvekter, for overkroppen og bena - biceps og triceps curls, dips og knehøy (repeter i 20-30 minutter).

Eksempel på matplan:

Spis 5-7 små måltider per dag ( måltidene skal inkludere protein, korn, grønnsaker osv)

Eksempel på ett måltid:

  • Små, grilla, skinnfri kyllingbryst
  • En grovbrødskive
  • En ostesnei
  • Miksa grønnsaker
  • 2-3 glass med vann

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning