Hvor mye veier stjernene?

Superstjernene har egne kokker, trenere og coacher. Allikevel er det endel som ikke helt får til balansen, medlemstallet i Lollipopklubben øker stadig.

Publisert Oppdatert
Skrekkbildene av Nicole Richie har gått verden over den siste tiden, og det ser ikke ut til at hun er ferdig med å slanke seg enda. Vektnåla stopper for øyeblikket på 43 kilo for den lille damen, men det tar nok ikke mange ukene før hun er under 40.

Lindsay Lohan er et annet tenåringsidol som har fått mye kritikk for å ha gått ned i vekt. I likhet med Nicole har heller ikke hun har innrømmet å ha et spiseproblem, selv om bladet Vanity Fair prøver å innbille verden at Lindsay røpte at hun var bulimiker. Allikevel, med sine 168 centimeter og 49 kilo kan hun ikke akkurat sies å være smellfeit, spiseproblem eller ikke.

En ting er å være smal og spinkel når man er tenåring, en helt annen ting er å veie 50 kilo etter flere barnefødsler. Victoria Beckham gjør nettopp det. Og når hun skal ha sagt følgende til en journalist: "Jeg har aldri vært anorektisk, og aldri bulimiker, men jeg var sannsynligvis svært nær.", så skjønner vi vel alle hvorfor hun fortsatt har en tenåringskropp.

På den andre enden av skalaen finner vi Kate Winslet, Drew Barrymore og Tyra Banks. Alle flotte damer, men glade i mat og seg selv alle sammen. Kate har innrømmet at hun ble fylt av angst om hun så en fotograf på stranden hvis hun solte seg i bikini, men etter at hun fødte har hun blitt sikrere på seg selv, og sier nå at "hun ikke kunne brydd seg mindre". Tyra Banks har med sine 68 kilo (jada, hun er riktignok 175 centimeter høy) økt i størrelse siden hun var toppmodell, og sier at hun ikke bare har cellulitter på rumpa, men også på overarmene(!).

Og som Drew Barrymore sier:
"God made a very obvious choice when he made me voluptuous; why would I go against what he decided for me? My limbs work, so I'm not going to complain about the way my body is shaped."

Amen!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning