Hvitt og gull

Av: Lena, Hobbybua: Elverum. Her har jeg brukt et hvitt passerpartoutkort med utstanset hjerte. Lim på en bit gullkartong fra baksiden av hjertet med limestift.

Publisert Oppdatert
Innbydelse.
Her har jeg brukt et hvitt passerpartoutkort med utstanset hjerte. Lim på en bit gullkartong fra baksiden av hjertet med limestift. Lage en slags sløyfe av tyllbånd. Legg dobbelt lag med tyllbånd, og knyt en knute med sytråd rundt midten. Nå har du en fin sløyfe. Klipp gjerne av litt på hver side av det øverste laget med bånd, slik at den blir litt kortere en det underste laget. Lim den på midt i hjertet med skolelim. Ta en liten bit med hvitt silkebånd og tre innpå 2 gullringer. Lim så båndet fast på midten av sløyfen. Over limer du fast et gullputehjerte med skolelim. Klistre på klistremerket "Innbydelse", og hjertet.

Bordkort
Her har jeg klippet ut en bit hvit kartong, og brettet på midten. Stans ut et hjerte i gullkartong ved hjelp av et stanseverktøy, eller klipp det ut. Lag en liten sløyfe av tyllbånd . (som forklart under innbydelse) og lim den fast med skolelim. Lim gullputehjertet over. Navnet er skrevet med relieff- liner. Du kan også bruke en gulltusj/- penn.
Tips: Hvis du ikke har gjennomfarget gullkartong kan du farge de hvite klippekantene med en gulltusj.

Takkekort
Her har jeg brukt samme type passepartoutkort som i innbydelsen. Klistre på klistremerket "Takk", og hjertet. Klipp ut en remse med gullkartong, og lim den på med skolelim. Lag en sløyfe av dobbelt lag tyllbånd. (Som forklart under innbydelse). Lim på med skolelim, og lim deretter på gullputehjertet, også med skolelim.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning