Høstfarger

Høstfargene er nydelige som utgangspunkt i ett bryllup med temaet høst. Tenk deg hvor vakker ramme løvet som skifter fra gyldent til rødt er, på en strålende klar høstdag. Om du ønsker å bruke høsten som gjennomgangstema i ditt bryllup bør du hente inspirasjon fra naturen.

Publisert Oppdatert
Tips til fargevalg
Burgunder, skogsgrønn, rustbun, rustrød, mørk orange, gul, dyp rød, vinrød, gull og sølv.

Invitasjonstips
Velg gjerne kremfargede invitasjoner, kanskje med høstbladenes farger som rustbrun, grønt og gull. Dekorer med blomstermotiv, en farget bord eller la løv være gjennomgangstema også på invitasjonene. Hva med å forme selve invitasjonen som ett gresskar eller ett løv?

Blomsterbukett og dekorasjoner
Solsikke er høstblomst nummer en! En nydelig blomst både til en enkel brudebukett og som hovedblomst i oppsatser. Gerberaer finnes i både gult og rødt og tar seg nydelig ut på denne årstiden. Krysantemum og japanske anemoner er blomster som også er flotte og fargerike. Et fint tips er å bære en håndlaget bukett med tykke gullbond, noe som er nydelig sammen med høstfargene. Hva med en krans av blomster i håret, eller kanskje en krans av løv? Frukt er også egnet til å bruke i dekorasjoner på denne årstiden.

Dekorasjoner
I stedet for å bruke blomstertipsene over kan du lage lamterner av gresskar, som du setter lys inne i, til bordpynt. Blader og andre tørkede blomster egner seg også godt i høstbryllup. Om du i tillegg setter små gresskar rundt om på bordene (kanskje lage bordkort av gresskar, modeller finnes i hobbyforretninger), skaper du en stemningsfull atmosfære. Aks av korn er også dekorativt. Du kan bruke hele strået, eller bare strø aks utover bordet. Korn er flott sammen med høstens fargerike blader. Strø i tillegg små blader på bryllupskaken!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning