Horoskop: Uke 9

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Med kjærlighetens og skjønnhetens planet Venus i ditt tegn så har du medvind både i forhold til romantikk og andre ting. Dette er en uke uke til å gjøre en god handel.

Tyren
Dette er ikke en uke der du bør brenne inne med tankene dine. Du bør heller dele de med de som er rundt deg. Du hygger deg med ting som har med hjem og familie å gjøre.

Tvillingene
Vær oppmerksom på at du er nærtagende. Du har behov for å gjøre noe for deg selv. Du føler deg bremset eller forbigått i arbeidslivet. Kanskje spenner du ben på deg selv?

Krepsen
Det nytter ikke å la din sårbarhet stå i veien for utbytterike forhold til andre mennesker. Du bør lære deg hvordan du skiller det ene fra det andre. At du har ekte følelser betyr ikke at du trenger å dele dem med alle og enhver.

Løven
Kanskje klarer du ikke å se skogen for bare trær? Kanskje er det fordi du bør kikke en helt annen vei? Uansett bør du huske at du senere vil kunne se tilbake på dene tiden da alt var som det skulle være.

Jomfruen
Det er som om du ikke finner deg i noe som helst. En liten ting kan få deg til å gå amok. Det beste du kan gjøre for deg selv denne uken er å ta et par fridager og gi deg selv ro og harmoni.

Vekten
Du kan rolig sjøsette nye prosjekter, eller hva det nå er du går og pønsker på. Du får et tilbud som handler om utlandet eller at du skal lære noe nytt. Det ligger også spennende utfordringer til deg i ditt kjærlighetsliv.

Skorpionen
Selv om du har mange ting på plakaten kan det lønne seg å ta det litt med ro, så du ikke ender med å brenne lyset i begge ender. Omvendt er dette en super uke til all slags fordypelse og meditative stunder.

Skytten
Det er mange ting du gjerne vil, men du har verken pengene eller energien som må til for at det skal skje noe. Ta det som et hint på at du ikke bør spre deg over for mye.

Steinbukken
Det er fokus på hjem og familie, og det er ekstra bruk for din oppmerksomhet denne uken. Du kan ved hjelp av din medfødte disiplin klare det presset som blir lagt på deg. Du er god til å si fra når det er noe.

Vannmannen
Du kan se frem til en uke hvor det er virkelig god harmoni mellom deg og dine medmennesker. Du er i enn fase der du kan få gjennom alt du ønsker deg. Du kjøper noe du kanskje ikke har råd til.

Fiskene
Denne uken legger opp til både romantikk og andre episoder der du vil møte nye mennesker. Du har fått en god ide som vil gjøre dine hjemlige forhold mer komfortable. Du blir rost for din hjelpsomhet.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning