Horoskop: uke 9

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Din kampvilje har våknet, og du er klar for nye prosjekter. Det oppstår en akutt situasjon rundt trafikk og transport. Ditt forhold til autoriteter, sjefer og menn er generelt bedre enn det har vært på lenge. Dette fører også med seg en påskjønnelse. Det ligger en fin uke foran deg.

Tyren
Du har det mer travelt enn godt er. Det virker som du får pålagt masse ekstra arbeid eller ansvar. Det blir aktuelt med en utdannelse eller kurs. Kunst eller musikk er saken. På hjemmebane har du planer om utbygging, eller kanskje flytting. Husk å fortsette med å fornye deg.

Tvillingene
Du har som vanlig mange jern i ilden. Reiser, eller utlandet er aktuelt. En misforståelse oppstår mellom deg og en kollega. Du kan ikke flykte fra ubehagelighetene. Ta noen klare valg og beslutninger, også om det skulle bety en direkte konfrontasjon.

Krepsen
Følsom som du er, flyter du lett med stemningene. Du har opp - og nedturer. Det er noe ekstra som presser på rundt dine boligforhold. Barn og deres ønsker er aktuelt. Dersom du har noe på hjertet er dette en god uke for å snakke ut og gjennom sakene. I helgen bør du ikke skrive under på noe!

Løven
Avtaler og kontrakter skal være klare og uten omsvøp. Tiden er ikke den beste for å gjøre store innkjøp. Musikk og kunst får en spesiell betydning. Denne uken kommer du til å lære en del om begrensninger, men du vil til din overraskelse finne ut at det er til din fordel.

Jomfruen
Du vil oppleve mindre problemer i forbindelse med dine ønsker og mål. Det er ingen ting som går helt slik som du ønsker. En del planeter er i opposisjon til ditt tegn denne uken. Vær derfor forsiktig, slik at du ikke kommer til å tråkke andre på tærne. Du er nemlig i ditt frittalende hjørne.

Vekten
Stjernene forteller at du bør begrense dine utgifter. Du kan få en uventet regning, eller en annen økonomisk overraskelse. Det oppstår en positiv mulighet i et samarbeid.

Skorpionen
Du lykkes i mange ting. Det skjer noe gunstig rundt bank, forsikring, eller andre verdier. Tiden er inne for reiser eller utenlandsanliggender. Den store lykkebringeren Jupiter er i ditt tegn. Det er nå du skal gjøre det du brenner for.

Skytten
Du har sikkert som vanlig mange jern i ilden. Tell til ti før du gir noen et spark. Din ærlighet og åpenhet vil ikke gagne deg denne uken. Bruk mer tid på å finne svarene i deg selv. I helgen markedsfører du en ide du får.

Steinbukken
Du har medvind, og du føler deg sikkert som en lykkens pamfilius. Dine ambisjoner blir innfridd. Fortiden spiller in på en måte som gir deg dype tanker. Det er en god uke for kjøp og salg. Det er også en fin uke for å be om lønnsforhøyelse. En deilig uke som du vil huske lenge.

Vannmannen
Du kan være spesielt heldig hva angår penger. Drømmer kan bli realitet, men bare dersom du fornyer deg. Det er en fin uke for å frigjøre deg for non gamle vaner som du gjennom årene har viklet deg inn i, og som begrenser din frihet.

Fiskene
Nå har du de beste betingelser for enhver handling. Du får hjelp av dine venner. Det er fokus på utlandet eller utdannelse. Noe rettferdig skjer, noe som gir deg et dytt framover. Overraskelsenes planet Uranus inspirerer deg plutselig, men du må også forvente at det kan skje noe helt uventet.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med: Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning