Horoskop: Uke 8

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Både den følsomme månen og kjærlighetens planet Venus vil påvirke deg positivt denne uken. Ikke hold deg tilbake om det er noe du vil oppnå, det handler om å aktivt søke det du ønsker.

Tyren
Du takler ikke så godt den "støyen" du har rundt deg, du er avhengig av harmoni. Du føler deg stresset og i verste fall blir du sur på omgivelsene. Forsøk å holde en lav profil og tenk på noe annet.

Tvillingene
Enten du er ansatt, frilanser eller selvstendig, nå er tiden inne for å ta et kvantesprang opp karrierestigen. Det eneste du skal passe på er at du ikke rir på to hester samtidig.

Krepsen
Du trives godt i hverdagen, og ting glir frem i et rolig tempo. Du er fokusert på å skape en bedre dialog med dine omgivelser. Du er ikke redd for å være helt åpen om dine innerste følelser.

Løven
Du har lenge gått og pønsket på noe du gjerne vil sette i gang, og nå har tiden kommet. Hvis du er for mottakelig for andres gode råd så blir du begrenset. Du bør lytte til deg selv, og følge intuisjonen.

Jomfruen
Det er som om uken er fylt av uro og rastløshet. Derfor er det ikke tilrådelig at du påbegynner nye prosjekter akkurat nå. Dette er en god uke til å lære deg selv å kjenne bedre, og det vil være fornuftig å slappe mye av.

Vekten
Du får et tilbud du syns det er vanskelig å forholde seg til. Det kan enten dreie seg om kjærlighetslivet, eller i forhold til økonomi. Tenk gjennom det, og vær ikke redd for å ta noen skritt videre fremover.

Skorpionen
Du føler deg på topp og klarer dine daglige oppgaver fint. Du har en økt lyst til å bruke kroppen fysisk, og dans eller sport frister mer enn vanlig. Du er klar for noe nytt.

Skytten
Det er som om noen skyer har fjernet seg fra din indre himmel. Det tyder på at du er klar til å ta en avgjørelse, og du er klar for å komme deg videre i livet. Utdannelse eller utland er aktuelt.

Steinbukken
Du har stadig gode muligheter til å skape framgang. Du har lyst til å få deg en ny hobby. Du kan se frem til en utrolig deilig uke, hvor jobben din for første gang på lang tid har kommet i annen rekke.

Vannmannen
Du blir utfordret til å si din mening i en meget pinlig sak. Du er ikke bekvem med å skulle stå til rette for dine innerste tanker, og du føler deg sviktet. Forsøk å se om du også svikter deg selv.

Fiskene
Med hele fire planeter i fiskens tegn denne uken kan det være vanskelig å se ting klart og tydelig. Du har vanskeligheter med å se starten og slutten på det du har med å gjøre. Du har lyst til å gjøre noe spesielt for deg selv.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning