Horoskop: uke 8

Hver uke vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du opplever uventete ting rundt økonomien. Dersom du tør å ta noen initiativ kan du være heldig. Du har hell i kjærlighet og romantikk. Åpne øynene. Det vil handle om å se virkeligheten i øynene. Du føler trang til å dele følelsene dine med dine omgivelser.

Tyren
Det er tid for å ta på seg arbeidshanskene. Ting føles mer kompliserte enn de kanskje er i virkeligheten. Det oppstår forsinkelser eller misforståelser i forbindelse med reiser eller transport. Du tar et initiativ som får langtrekkende konsekvenser. Dine omgivelser vil utfordre deg til nye handlinger eller eventyr.

Tvillingene
Denne uken er for kunst, kjærlighet og romantikk. Du er mer spontan enn du pleier, noe som gir gevinst. Det ligger flere impulsive hendelser i luften. Du kan selv være den som overrasker dine omgivelser. Man kan si at du er full av dynamikk og har en kort lunte. Du lærer litt om diplomatiets kunst.

Krepsen
Familieanliggender opptar det meste av tiden din. Det handler om å være praktisk og direkte dersom du skal rekke alt. Vær ikke redd for å sette grenser, det blir nødvendig. Du føler deg litt følelsesmessig forsømt. Du må lære å være mer åpen om deg selv. Smil til verden.

Løven
Uken er preget av mange forskjellige kontakter og samtaler. Det ligger romantikk i luften, dog er det nok ikke helt slik som du skulle ønske. Uken gir gode resultater i forbindelse med samarbeid og møter. Du har det veldig travelt, men du husker å slappe av. Du har medvind i alt som kan fremme din arbeidssituasjon.

Jomfruen
Økonomien din er på topp. Ja, faktisk sitter du på en lyserød sky og føler deg veldig dyktig. Du gjør noe fornuftig, noe som øker din inntjening ytterligere. Det skjer noe uventet som høyner humøret ditt veldig. Å løpe noen turer vil dempe på det store energiforbruket ditt. En gammel venn dukker opp og gir deg nye inspirasjoner.

Vekten
Du har hell med den medfødte sjarmen og utstrålingen din. I forbindelse med arbeidet ditt har du riktig gode betingelser for et skifte eller en positiv endring. Tiden er super for å ta beslutninger. I week-enden er det særlig fokus på økonomien din. Pass på at du ikke er for ekstravagant. Bruk ikke mer enn du har. Det kan gi deg en baksmell.

Skorpionen
Du trenger litt fred og ro rundt deg. Dine omgivelser krever din oppmerksomhet. Du har de aller beste betingelser for å kunne trenge igjennom i kommunikasjon med andre. En god uke for kontrakter, avtaler m.m.
Økonomien din er ok. Du har det godt med deg selv.

Skytten
Det ligner ikke deg å være påvirkelig av andres mening. Denne uken er dine følelser og reaksjonsmønstre din egen store irritasjon. Skap fred rundt deg og kom i gang med de store planene dine! Det er mange ting du gjerne vil endre på. Lær å forene ditt ansvar med dine handlinger.

Steinbukken
Du skal ta flere beslutninger denne uken. Du er avhengig av den støtten du får fra dine omgivelser. Du har bruk for din sans for diplomati, og sjarme. Du kan oppnå fine resultater omkring ditt arbeidsområde. Med kjærlighetens planet Venus i ditt tegn er det lagt opp til romantikk, kyss og klem.

Vannmannen
Du skal ikke si ja dersom du ikke vil bruke denne uken til å løse andres problemer. Du er litt for snill, og det er lett å si ja til for mye. En uventet positiv ting skjer rundt økonomien din. Du har tankene dine på fjerne horisonter. Man kan si at du denne uken har hodet i himmelen, men føttene på jorden.

Fisken
Det er romantikk og middager i lyset av stearinlys. Du skal bare rekke ut hånden, så får du det du ønsker deg. Energien din er på topp og du er full av selvtillit. Det oppstår en kortvarig uro i familielivet ditt. Den store lykkebringeren din Jupiter sender meget positive stråler til arbeidsområdet ditt.

__________________________________________________________________________

I samarbeid med: Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning