Horoskop: Uke 7

Hver mandag vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Væren
Du vil føle en god og positiv medvind i forhold til de ting som skjer rundt deg denne uken. Det er positive energier i kjærlighetsslivet ditt, hvor du har gode muligheter til å komme nærmere partneren din. Du kan også møte en ny.

Tyren
Hvis du ønsker endringer i arbeidslivet så er dette et godt tidspunkt å ta initiativ. Selvtilliten er på topp, og du er handlekraftig. Så sørg for å fortelle om det, dersom det er noe du ønsker forandring på!

Tvillingene
Dette kan være en utmerket uke til å gjøre et godt kjøp eller salg. Denne uken er også godt egnet til å be om lønnsforhøyelse. Du handler i denne uken bedre på din intuisjon enn din fornuft, husk det!

Krepsen
Det er lagt opp til at du bør reagere, og det er ikke tid til å tenke seg om. Du blir utfordret eler oppfordret til å treffe en beslutning her og nå. Også selv om du kanskje ikke føler deg klar for det.

Løven
I denne uken klarer du ikke å se verken hodet eller halen på noe som helst. Det beste du kan gjøre er å la denne uken flyte forbi, og heller vente på bedre tider. Dine talenter for moro, lek eller undervisning kaller på deg.

Jomfruen
Du har de best tenkelige aspekter fra plantene til at livet ditt i denne uken kan falle inn i de rammer du ønsker deg. Det er særlig fokus på kjærlighetslivet og alt som har en virkelig verdi for deg. Konsentrer deg om deg vesentligste.

Vekten
Det er uro og ubalanse i hjemmet ditt. Kanskje er det fordi du er i gang med å pusse opp, eller fordi noen flytter inn eller ut. Uansett så er det viktig at du forsøker å ikke la det gå utover ditt gode humør.

Skorpionen
Du har mulighet til å komme et godt stykke videre i livet. Den kontrollen du gjerne vil ha er ikke det du skal satse på nå. Du må lære deg å løpe ut på dypet, og deretter finne ut av hva som er riktig å gjøre.

Skytten
Denne uken inneholder livets ytterpunkter. Det vil si at for deg er ting enten sort eller hvitt, himmel eller helvete, godt eller dårlig. Det er ingen mellomting. Du avslutter eller påbegynner noe.

Steinbukken
Med mars og venus i en skjønn dans er det absolutt lagt opp til en deilig uke for deg. Du kan forvente positivitet i kjærlighetslivet, og hvis du ikke har en partner kan dette være uken der du møter den eneste ene.

Vannmannen
Det er lurt å holde en lav profil. Det er ikke i denne uken du skal profilere deg eller på annen måte gjøre deg bemerket. Du føler deg sviktet eller bedratt. Se det som en sjanse til å få ryddet opp i livet ditt.

Fiskene
Det er mange positive aspekter fra planeter som vil påvirke deg i en positiv retning. Du har lyst til å sette i gang nye ideer eller prosjekter. Det er ingentoing som bremser deg, og også vennene dine støtter og oppmuntrer deg.

I samarbeid med Newastro.dk

i_176542

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning