Horoskop: Uke 7

Hver uke fremover vil du finne ukehoroskop hos oss på Kvinneguiden. Horoskopene er satt opp av astrolog Lejla Christensen. Ta en titt og finn ut hvordan din uke blir!

Publisert Oppdatert
Uke 7
(13.-19. februar 2006)

Væren
Kommunikasjonsproblemer oppstår overalt. Du har vanskeligheter med å holde deg i ro. Reiser og utlandsinteresser er noe som krysser tankene dine opp til flere ganger. Det dukker opp noe omkring hjemmet ditt, som krever praktisk og fysisk innsats.

Tyren
Du treffer store og alvorlige beslutninger. Ting som har ligget og ulmet over en tid får nå endelig en avgjørelse. Endringer i jobben er sannsylig. Det er mye positiv energi i ditt kjærlighetsliv. Her kan du nesten få det akkurat slik du gjerne vil.

Tvillingene
Du møter masse nye mennesker. Blant dem vil det være en spesiell person som gir deg en god ide. Forvent endringer og overraskelser. Det er nemlig det denne uken kommer til å handle mest om. I helgen handler det om ditt familieliv.

Krepsen
Din handlekraft er på sitt høyeste. Du har de beste forutsetninger for å komme videre. Naboer eller kollegaer hjelper deg med noen praktiske oppgaver. I helgen skjer det noe du i din villeste fantasi aldri ville ha forestilt deg. Gled deg!

Løven
Du ser kun det du helst vil se! Det gir deg skuffelser. La det ikke bedra deg. En kontrakt eller en avtale blir oppløst. Prøv å ta ukens begrensninger med et smil, det er alikevel ingen ting du kan gjøre med det.

Jomfruen
Ditt forhold til autoriteter, sjefer og menn, er særdeles godt for tiden. Du får mer ansvar i forbindelse med arbeid. Noe skal slippes tak i, og noe nytt skal påbegynnes. Du tenker i nye baner rundt ting som angår ditt hjem og dine hjemlige forhold.

Vekten
Du har brukt lang tid på å tenke på noe du ønsker å endre. Nå gjelder det å handle. Du får en overraskende henvendelse fra en ganske ukjent side.

Skorpionen
En stille og rolig uke, hvor det ikke skjer det helt store. Avslapning, massasje og velvære er den beste medisin akkurat nå. Du har tanker rundt reiser eller andre land. Også studier eller kurs er noe som du går og overveier.

Skytten
Din økonomi har gode betingelser. Også romantiske situasjoner har du hellet med deg i forhold til. Det er lagt opp til romantikk og opplevelser i stearinlysets skjær. Utendørsopplevelser i helgen gjør at du inspireres til å iverksette en ny plan.

Steinbukken
Du går med nye planer for fremtiden. Det er dog viktig at du denne uken ikke gaper over mer enn du kan klare. Bruk ventetiden til å hygge deg med dine venner. Reiser eller utlandet er aktuelt.

Vannmannen
Du opplever at ting ikke helt går etter dine ønsker. Finn ut av om du kanskje selv er for utålmodig. Dine venner gir deg en meget positiv opplevelse. Lær å slappe mer av.

Fisken
Krigsplaneten mars er i ditt tegn. det gir deg ekstra energi til å utføre handlinger. Så er det noe du gjerne vil så er denne uken riktig tidpunkt. Gamle spøkelser dukker opp. Det skal sies farvell til din fortid.

<hr />

I samarbeid med: Newastro.dk

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning